Kornettvägen 17A

Viby, Sollentuna kommun Se på karta

8 895 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
172 m²
Tomtarea
810,8 m²
Byggår
1973
Driftkostnad
47 045 kr/år

Mycket trevlig och välplanerad familjevilla i populära Viby och här bor man bokstavligen med naturen direkt inpå knuten. Huset har ett fantastiskt ljusinsläpp från stora härliga fönsterpartier ända upp till nock. Ljusinsläppet och den höga takhöjden samt den öppna och luftiga planlösningen ger en otrolig känsla av rymd. Huset omfattar två våningar och utanför finns en uppvuxen trädgård samt ett stort härligt trädäck med bubbelbad samt plats för flera sittgrupper. Carport finns samt även ytterligare parkering för flera bilar på uppfarten till huset. Bergvärme och braskamin finns installerat för att bibehålla låga driftskostnader.

Kornettvägen är en lugn gata i ett barnvänligt område med närhet till skolor och förskolor, både kommunala och privata. Det finns även flera fina lekparker och grönområden för barn med mycket spring i benen. Både Norrvikensjön och Edsviken erbjuder härliga bad under sommaren och på vintern plogas en härlig skridskobana.

De kommunala färdmedlen är mycket goda, från Kornettvägen kan man ta buss 525 till Norrvikens station, den resan tar 5 min. Pendeltåget från Norrvikens station tar 24 min in till Stockholm City. Pendeln från Norrviken går även direkt till Arlanda och resan tar bara 15 min. Pendeln går även ända bort till Uppsala C utan tågbyte och den resan tar 33 min.

Välkommen på visning, anmäl gärna ditt deltagande.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Bromma

Kontakta mäklaren

Emmi Englund

Mäklarringen Bromma
Mäklare Emmi Englund, Mäklarringen Bromma
070-878 37 08