Alvägen 22A

Viggbyholm Sjösidan, Täby kommun Se på karta

15 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
213 m²
Tomtarea
900 m²
Byggår
1993
Driftkostnad
59 334 kr/år

På sjösidan i populära Viggbyholm finner ni denna välplanerade familjevilla i 2 plan med omedelbar närhet till vattnet.
Här erbjuds ett stort socialt kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Ett inbjudande ljusinsläpp från dom vackra fönsterna i spröjs som är genomgående i huset. Från matplatsen finns utgång till uteplats med bubbelpool i rakt söderläge med sol från tidig förmiddag till kväll. Den lummiga trädgården är som gjord för lek och aktivitet. För den som önskar bygga pool finns även gott om ytor för det.

De 5 sovrummen är optimalt fördelade med 4 på övre plan, där du även har ett stort allrum, och 1 på nedre plan som fungerar perfekt som kontor eller gästrum. Övreplan erbjuder också ett påkostat badrum med bastu och badkar. På nedre plan finner ni groventré med stor tvättstuga med tillhörande förvaring och ett väl tilltaget badrum med dusch.

I ett mysigt villakvarter med tillgång till allt en familj behöver som förskola och skolor, idrottsplats och grönområde. Närmsta mataffär är ICA Stop som också är en av Sveriges mest välsorterade med fokus på fina färskvaror. Här finns också ett gym(SATS). I Viggbyholm finner ni ett flertal skolor såsom Bergtorpsskolan, Drakskeppsskolan och Viggbyskolan.

Omgivning
Viggbyholms sjösida kallas den delen av Viggbyholm som ligger söder om E18 närmast vattnet. Attraktivt sjönära villaområde med närhet till fina strandpromenader utmed Värtan. Det är ett av Täbys mest omtyckta områden där bebyggelsen till mestadels består av friliggande villor. Det finns underbara promenadstråk utmed vattnet med fina parker. Här finns en småbåtshamn, populärt stall och bra skolor. Det finns en konstgräsplan för fotboll och Drakskeppsshallen för inomhusidrott.

Genom Viggbyholms Sjösida går buss 617 mot Täby centrum, även 604 och 629 mot Danderyd som ligger närmst. Därifrån tar du dig sedan vidare till alla möjliga destinationer. En cykeltur bort finns Roslagsbanan (Viggbyholms station).

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby

Kontakta mäklaren

Marcus Hermanson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
Mäklare Marcus Hermanson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
0736554915