Vyvägen 14

Vik, Simrishamn Se på karta

17 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
285 m²
Biarea
120 m²
Tomtarea
3,7 ha
Byggår
2004
Driftkostnad
52 362 kr/år

Precis som gatunamnet avslöjar är det just vyer som du inte kan få nog av här. Över havet. Fiskeläget längs kusten. Stenshuvud som höjer sig i norr. Äppelodlingar och böljande fält. Det bästa av Österlen.

Bostaden i sig ger minst samma eufori som omgivningarna. Förutom det arkitektritade bostadshuset, finns ett orangeri och poolhus med eldstäder och vinkällare samt en fristående ateljé. Fyra byggnader som alla utstrålar ett enhetligt och tidlöst formspråk med påkostade material. I bostadshuset råder en modern atmosfär med en nypa funkis här och var. Stora perspektivfönster släpper in ljus och den natursköna miljön. Välplanerade ytor fördelar privata och sociala ytor perfekt.

Innergården i sydväst för tankarna till sydligare breddgrader. Danskt tegel och italiensk kalksten pryder hela innergården. En svalkande pergola, stensatta uteplatser, soldäck, saltvattenpool, relaxrum, spa-avdelning och orangeri sätter guldkant på tillvaron. Vill du njuta av något en heldag på stranden skiljer det knappt 600 meter från dörren till stränderna och det mysiga fiskläget Vik. Golfaren har närhet till två av Österlens natursköna banor. Vem behöver resa på semester med allt det här hemma?

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Österlen