Järseke 3278

Vinslöv-Järseke, Hässleholms kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
215 m²
Tomtarea
9 701 m²
Byggår
1973
Driftkostnad
33 938 kr/år

Generöst tilltagen familjevilla på 215 kvm och ett korsvirkeshus som kan ge extraintäkter vid uthyrning, rejält garage/verkstad och stor tomt om 9 701 kvm.

Bostaden har stora gemensamhetsutrymmen att umgås i på varje plan, fyra sovrum, ett duschrum och ett dusch- och badrum, tvättrum, kök, härlig altan och balkong. Bostaden som värms upp med pellets vintertid och el sommartid har även en öppen spis på övre plan som pryder vackert med sin praktfulla pjäs.

Det charmiga korsvirkeshuset kan med fördel hyras ut och bringa en bra hyresintäkt. Pannan är även kopplad till detta hus.

I det stora verkstaden/garaget med dubbla garageport kan du meka med bilarna, ha förvaring eller varför inte en mindre verksamhet.

Rejäl tomt som omgärdar byggnaderna och där du snabbt är ute på väg 21 där du tar dig lika lätt till Kristianstad som Hässleholm. Fastigheten är belägen i Järseke mellan Vinslöv och Önnestad.

Möjligt att köpa till en fastighet med ett skogsparti om tre hektar och bete om ett hektar som gränsar till fastigheten.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Åhus/Kristianstad

Kontakta mäklaren

Lena D Nordström

Mäklarhuset Åhus/Kristianstad
Mäklare Lena D Nordström, Mäklarhuset Åhus/Kristianstad
0709882012
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas