Hägnen 2

Sävsjö, Sävsjö kommun Se på karta

1 995 000 kr

2 500 000 kr -20 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
80 m²
Tomtarea
9 500 m²
Driftkostnad
14 500 kr/år

LIVSKVALITET - STRANDTOMT - SJÖUTSIKT - NATURNÄRA - BRYGGOR - BAD - STORA MÖJLIGHETER!

Har vi inte alla drömt om ett sommarhus med egen strandtomt? Vad kan vara bättre? Jo, möjligheten att även bygga ett permanenthus på fastigheten med hänförande utsikt över Eksjöhovgårdssjön! Nu finns äntligen den möjligheten att kunna förvärva en helt fantastisk fastighet, där du idag kan bygga ditt drömhus hus eller behålla och njuta av fritidshuset som redan står uppfört på fastigheten. Är önskan nybyggnation av ett modernare hus så kan jag glädje er med att kommunalt V/A och fiber finns strax utanför tomtgräns.

Med ett oslagbart läge finner ni denna tilltalande fastighet där ni kan njuta av dagarna på sjön, vid strandkanten, barnens lek vid bryggan och många, många fler rofyllda stunder invid Eksjöhovgårdssjöns glittrande vattenspegel. Detta smultronställe har stor potential och erbjuder verkligen en köpare att förverkliga sin dröm . Fastigheten är en äkta sjötomt och har en tomtarea om totalt 9500 m². Tomten är även levande med allt från träd, buskar, planteringar samt en större gräsmatta som inbjuder till lek och bus. På fastigheten finner vi även ett mindre uthus/förrådsbyggnad. Vid strandkanten finner ni en brygga för bad och båt.

Detta är en plats att längta till! Runt sydvästra sidan av Eksjöhovgårdssjön är naturen en härlig variation av skog, åkermark och öppna ängar. Det är en mycket vacker natur med härliga promenadstråk där det finns möjlighet till bär och svampplockning samt många sevärdheter som är värt att ta sig tiden att besöka. Här njuter man av det ogenerade och perfekta läget med skogens inramning i bakgrunden. Rekreation, bad och båtturer blir ett naturligt inslag i vardagen, på vinterhalvåret kan man ibland åka skidor och skridskor på sjön. Det finns fina badplatser, elljusspår och mycket mer. Detta är det perfekta boendet för er som älskar natur, vackra vyer och inte vill göra avkall på närhet till stadens alla bekvämligheter.

Välkomna på visning av lite livskvalitet!

OBS: Vid frågor/funderingar så uppskattas telefonkontakt av ansvarig fastighetsmäklare Erik Wärme på 070-5255685.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Eksjö

Kontakta mäklaren

Erik Wärme

Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
Mäklare Erik Wärme, Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
+46705255685