Bergvägen 46

Venjan, Mora kommun Se på karta

1 915 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
81 m²
Tomtarea
1 705 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1987
Driftkostnad
13 549 kr/år

Nu finns möjligheten att förvärva ett fritidshus som även är anpassat för permanentboende. Fastigheten ligger vid vändplan intill kolviken och naturen omger huset som ger en lugn och härlig känsla. Huset i 2 plan ger rum för den stora familjen eller vänner och bekanta. Här finns även en carport med tillhörande byggnad som kan göras iordning till gäststuga. Invändigt i entréplan finner man sovrum, 2 badrum varav ett med dusch och bastu, vardagsrummet är öppet och centralt placerat finns en mysig kamin att samlas kring. Köket med tillhörande matplats gör det möjligt att samla större sällskap. Övervåningen har vardagsrum samt sovrum, utsikten från vardagsrummet är magnifikt ner mot vattnet.
Fastigheten har även ett väl tilltaget inglasat uterum med infravärme som vetter ner mot vattnet med plats för både matbord och lounge del.

Från fastigheten går stig ner till vattnet där det finns brygga med badplats samt möjligheten till båtplats. Detta är ett perfekt område för den som söker lugn och ro.
Venjan ligger endast 6 min bort med bil och Mora centrum ligger ca: 45 min bort med bil.

Denna fastighet är besiktad och innefattas även av vår tjänst Varudeklarerat, för mer information kring detta vänligen kontakta ansvarig mäklare Pär Olsson Björnström.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Malung

Kontakta mäklaren

Pär Olsson Björnström

Svensk Fastighetsförmedling Malung
0730585893