Knut Lavards Väg 7

Åkesholm, Ystad Tjänster för säljaren
Karta & restider

5 995 000 kr
VillaVilla

På en generös tomt med havet som kuliss uppfördes detta pampiga hus 2004. Arkitekturen med det lutande balkongräcket och runda fönster flirtar med båttemat och sätter en alldeles unik prägel på husets exteriör. Stiliga smidesgrindar öppnas upp till tomten och pampiga entrén nås via husets pardörrar. Vid första anblick är wow-faktorn påtaglig med inblick mot det praktfulla burspråket i vardagsrummet. Det första intrycket består, inget rum är det andra sig likt och mjuka rundade former, högt i tak, spännande vinklar. generösa ljusinsläpp och vackra fönsterpartier bringar en härlig atmosfär och adderar karaktär. Huset har i stort sett totalrenoverats under det senaste året med smakfulla materialval av hög kvalité och pedantisk slutfinish. I sällskapsrummet med burspråk och stora fönsterpartier ligger en vacker fiskbensparkett, ett gediget hantverk som snyggt bryts av med höga och prydande golvfoder. Från sällskapsrummet nås köket som ligger i öppen planlösning med bardisk som inbjuder till social matlagning. Det påkostade köket från Ballingslöv håller hög kvalité med platsbyggd känsla, gedigna luckor i ask och bänkskiva i solid granit. Separat från husets sällskapsrum på entréplan ligger tre sovrum och dusch avskilt med egen hall och ingång från uppfarten. Planlösningen öppnar upp för möjligheten till att bedriva verksamhet hemifrån men passar även utmärkt för tonårsfamiljen eller övernattande gäster. Från hallen vid entrén nås en gästtoalett och separat tvättutrymme med egen ingång från uppfarten nås från köket.

På ovanvåningen finns ytterligare ett sällskapsrum med magnifikt fönsterparti som bjuder in den vackra havsutsikten. Franska dubbeldörrar öppnas upp mot den härliga balkongen som påminner om fören på en båt med horisonten i sikte.
På detta våningsplan finns tre sovrum med riktigt god klädförvaring och goda förvaringsutrymmen finns även på vinden med ståhöjd. Badrummet på ovanvåningen är en riktig dröm med stor yta, imponerande takhöjd och möjlighet till både varma bad och effektiva duschar. Den inhägnade tomten bjuder på väldoftande perenner, frukt och bär. Dubbelgaraget har vattenburen golvvärme och en stor isolerad vind som även skulle kunna inredas om så önskas. För dig som söker ett hem utöver det ordinära, hjärtligt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
230 m²
Tomtarea
1 336 m² tomt
Antal rum
8 rum
Driftkostnad
32 900 kr/år
Byggår
2004
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Knut Lavards Väg 7 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 995 000 kr
Driftkostnad
32 900 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

6 810
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 22 dagar sedan, den 1 januari 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips