Södra Rås 3

Alstermo, Uppvidinge kommun Se på karta

1 250 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
248 m²
Biarea
14 m²
Tomtarea
7 410 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
44 042 kr/år

Varmt välkommen till denna 1½-plansvilla från slutet av 1800-talet med rymliga rum och fina sociala ytor i form av "sal" i vinkel plats för både matbord och soffmöblemang. Kök med vedspis och gott om yta samt plats för matbord. Två sovrum på entréplan samt duschrum. Vi når vacker glasveranda, en såkallad punchveranda. Övre plan erbjuder en lägenhet med kök, vardagsrum, två sovrum samt badrum. Det går såklart ta bort kök och få fler rum för familjen. På gårdsplan finner ni en stor ladugård, med djurdel, loge, förråd, svinhus, verkstad/garage samt ett fristående gästhus. Trekammarbrunn med infiltration och grävd brunn. Här ges möjlighet för dig med hobby som kräver utrymme, möjlighet till djurhållning, odling m.m. Fiber finns.

Fastigheten säljes av ett dödsbo och FRISKRIVNINGSKLAUSUL kommer att intagas i köpekontraktet, vilket innebär att den slutgiltige köparen förklarar sig godta fastighetens skick och avstår från alla anspråk mot säljaren på grund av fel eller brister i fastigheten. Säljaren kommer dock att teckna en försäkring mot dolda fel Varudeklarerat via Anticimex.

Södra Rås ligger i nära anslutning till samhällerna Älghult och Alstermo där ett gott utbud på både matbutiker, pizzeria, blomsterbutik, vårdcentral och cykelbutik i de angränsande samhällerna. För den sportintresserade finns fotbollsplan, gym, paddelbanor, tennisbanor, boulebana samt möjlighet till skidåkning vintertid på konstsnöanläggningen Vita vidden. Alstermo skola erbjuder klasser från förskoleklass till årskurs 6. De äldre barnen tar sig med skolskjuts till Älghult på cirka tio minuter. För de allra minsta finns fritidshemmet Regnbågen och Junibackens förskola.

Varmt välkommen på visning! Johan Florå

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Åseda

Kontakta mäklaren

Johan Florå

Svensk Fastighetsförmedling Åseda
Mäklare Johan Florå, Svensk Fastighetsförmedling Åseda
+46766322900