Björnhålsvägen 27

Alunda, Östhammars kommun Se på karta

6 890 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
295 m²
Biarea
38 m²
Tomtarea
1 384 m²
Byggår
2011
Driftkostnad
36 609 kr/år

Nu erbjuds ett boende med kvalitéer utöver det vanliga belägen på eftertraktad och lugn återvändsgata med lantligt åkerlandskap som närmsta granne.

Huset, som är 295 kvm - fördelat på 8 rum och kök, är något utöver det vanliga där varje detalj är noggrant genomtänkt. Du välkomnas av en hall med rikligt ljusinsläpp och full takhöjd. Vidare kommer du in i husets hjärta, ett mycket rymligt kök med lyxiga detaljer som vinkyl och en trevlig köksö. I öppen planlösning med köket ligger vardagsrummet som har vidsträckt utsikt över landskapet och braskamin. Föräldrarna har sitt sovrum på entréplanet med egen walk-in-closet och badrum intill. På övervåningen finns gott om rum för barnen, här finns tre jämnstora sovrum, ett fint TV-rum och ett mycket stort rum som kan användas som sovrum, gym eller varför inte rymma ett pingisbord. Härligt badrum med tvättnedkast rakt ner till den mycket väl tilltagna tvättstugan, en dröm för en barnfamilj. Det är bara en del av det som erbjuds i detta hus.

Även utsidan är något alldeles extra, här kan du njuta av sol och utsikt över landskapet på flera insynsskyddade platser - den stora altanen, njut av kvällssolen på husets terrass och från tidig vår till sen höst blir uterummet en favorit, här kan du äta något gått tillsammans med vänner, se en bra fotbollsmatch på TV och ta ett värmande bad i bubbelpoolen alldeles intill.

Fristående garage med plats för 1 bil samt förråd och plats för flera bilar på uppfarten.

God ekonomi i boendet ger bergvärme som kompletteras med solceller samt väggar med extra dimension som tillsammans ger Energiklass A. Det gör att du kan ansöka om ett Grönt Bolån hos de flesta banker som ger 0,10% rabatt på din bolåneränta.

I Alunda bor du i en trevlig ort där allt finns inom räckhåll. Här finns centrum med ICA, skola från F till åk 9 och för den sportintresserade finns en rad aktiviteter som paddelbanor både inne och ute, gym, lagsporter och Friskis & Svettis. Bad finns vid Landbadets utomhusbad och inom 15 minuters avstånd finns badsjöar. Goda kommunikationer med buss både till Uppsala och till Östhammar vidare mot Forsmark. Med bil tar du dig till Uppsala på ca 25 min och samma avstånd även till Östhammar.

Huset är besiktat och försäkrat genom Anticimex för dolda fel i upp till 10 år.

Ett hus som måste upplevas på plats - Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Riksmäklaren

Kontakta mäklaren

Ulrika Lööf

Riksmäklaren
Mäklare Ulrika Lööf, Riksmäklaren
070-201 43 93