Degernäs 220

Åmåls kommun Se på karta

9 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
238 m²
Tomtarea
5 940 m²
Byggår
2018
Driftkostnad
56 754 kr/år

Välkommen till detta fantastiska permanent- eller fritidsboende vid Vänerns strand! Egen sjötomt som ger en unik möjlighet att njuta av det vackra vattnet och den underbara naturen som omger fastigheten. Brygga på 10 meter plus landgång ger möjlighet till båtliv och fiske samt bad och avkoppling i svalkande vatten! Sjöutsikten från uteplatser och byggnader ger en känsla av lugn och ro. Idealisk belägenhet med solnedgången i väster! Goda kommunikationer med närhet till tågstation i Åmål, E45 samt E18.

Fastigheten är under pågående lantmäteriförrättning för att delas upp till två separata fastigheter. Huvudbostad och gästbostad får varsin egen tomt med strandlinje. Bryggan delas lika av de två fastigheterna. Detta möjliggör affär av båda byggnaderna eller vardera byggnad med tillhörande tomt. Kontakta mäklaren för mer information och pris på respektive fastighet!

Det nybyggda enplanshuset från Trivselhus kombinerar modern design med högkvalitativa materialval och utrustning. Här finns alla bekvämligheter för att skapa ett trivsamt och bekvämt hem. Boyta på 170 kvm. Fristående garage med 70 kvm golvyta samt vattenburen golvvärme och elektrisk garageport. Gäststuga färdigställd 2017 om ca 70 kvm ger gott om utrymme för gäster eller besökande familjemedlemmar som vill bo bekvämt. Till byggnaderna hör ett eget minireningsverk för hållbar och miljövänligt avlopp, samt en borrad vattenbrunn.

Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning av denna unika fastighet. Vi ser fram emot att höra från dig!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål

Kontakta mäklaren

Victor Rönning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
Mäklare Victor Rönning, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åmål
070-3811838