Åsa Jättegrytsväg 10

Åsa, Kungsbacka Se på karta

9 400 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
203 m²
Biarea
46 m²
Tomtarea
1 964 m²
Byggår
1980
Driftkostnad
54 395 kr/år
Antal besök
10 662
Dagar på Hemnet
10

Med hänförande och milsvid utsikt mot havet står Åsa Jättegrytsväg 10 - en smakfullt renoverad souterrängvilla från 1980. Utemiljön är slående vacker med stora altaner i såväl söder- som västerläge, en svalkande pool med anslutande utedusch och inte minst ett unikt och insynsskyddat läge högst upp på vägen.

Kliv in i bostaden och möts av ett vardagsrum och modernt kök som samspelar i en öppen planlösningen med enastående utsikt från samtliga fönsterpartier. Vidare är interiören ljus och enhetlig med vackra golv och rogivande färgsättning på väggarna. Här erbjuds sex rymliga sovrum, ett ytterligare allrum, två påkostade badrum, separat tvättstuga samt en extra gästtoalett. Bostaden erbjuder även gott om förvaringsutrymme i flertalet förråd.

På Hästholmen bor du med närhet till salta bad i såväl Bråtaviken som Vitasand. Näsbokroks naturreservat erbjuder en vacker promenadslinga på havsnära läge och vid Stenudden ges fantastisk möjlighet till såväl vind- som vågsurfing dit surfare åker långväga för att uppleva. Med närhet från bostaden finns även en tennisbana och härlig damm för skridskoåkning. På gång- och cykelavstånd nås Åsa centrum med dess utbud av bland annat förskolor, skolor och mataffär.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka

Kontakta mäklaren

Visningstider

 • 22
  okt
  Tor 22 okt kl. 17:00–18:00
  Bokad visning - vänligen anmäl dig!
 • 25
  okt
  Sön 25 okt kl. 11:00–11:45
  Bokad visning - vänligen anmäl dig!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.