Bergaliden 16

Tulemarken, Sundbyberg Karta & restider

15 500 000 kr
VillaVilla

Äntligen finns ett av Sundbybergs spektakuläraste villor ute till försäljning! Med högt och fritt läge finns denna unika villa som erbjuder en fantastisk panoramautsikt över Sundbyberg samt vy mot Solna och Bromma! Huset präglas av enorma fönsterpartier, stora sällskapsytor, moderna materialval samt generös takhöjd! Här finns alla tänkbara bekvämligheter som pool, bastu, öppen spis, braskamin samt flertalet balkonger.
På bottenvåningen finns en stor uthyrningsbostad med egen ingång, uteplats samt en parkeringsplats. Lägenheten används idag som en 2:a med kök, badrum och separat WC och passar perfekt för generationsboende eller uthyrning.

Underbar bergstomt som ligger på en höjd och erbjuder makalös utsikt över takåsarna i Sundbyberg. Här finns flera häckar, buskar samt blomsterodlingar som skärmar av mot grannarna. Tack vare det höga läget skapas en egen oas utan access från gatan. De grönskande träden och buskarna skapar i harmoni med bergsknallarna en helt unik känsla. På tomten finns ett pool, poolhus, lekstuga, växthus samt en terrass med plats för en större sittgrupp. Terrassen är belägen på garaget. På framsidan av tomten finns anlagda stengångar och buskar som skärmar av mot vägen.

Här bor ni granne med naturen samtidigt som det tar några minuter att nå tunnelbana samt centrala Sundbyberg med allt dess utbud av kommunikationer, restauranger, matbutiker och service. I området finns flertalet förskolor och skolor. För de som gillar motion så finns tennisbanan i direkt anslutning, friidrottaren, simhallen samt fina grönområden för promenader eller joggingturer vid Golfängarna, Lötsjön och Råstasjön. Promenadavstånd till Friends Arena samt nordens största galleria Mall of Scandinavia där ni hittar ett rikt utbud av restauranger, butiker, gym, biograf etc.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
316 m²
Biarea
44 m²
Tomtarea
709 m² tomt
Antal rum
8 rum
Driftkostnad
39 565 kr/år
Byggår
1940
Räkna på boendet
  • Söndag 29 apr Spara
    Anmälan krävs, kontakta mäklaren för mer info.
Visningsinformation
Svensk Fastighetsförmedling Solna

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Bergaliden 16 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
15 500 000 kr
Driftkostnad
39 565 kr/år

Statistik

5 567
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 3 dagar sedan, den 17 april 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips