Lerbäcks väg 11

Bjärred, Lomma Se på karta

17 000 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
313 m²
Biarea
156 m²
Tomtarea
1,2 ha
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1909
Driftkostnad
48 659 kr/år

Denna unika och pampiga disponentvilla är idag ett högst älskat och ombonat familjehem. Under åren som husets nuvarande familj bott här har huset varsamt renoverats och förbättrats med stor kunskap och estetiskt gehör. Nu har det blivit dags att lämna över denna kulturskatt till en ny ägare med nya drömmar.

Inspiration från vackra hus i närliggande städer har färgat den tidstypiska renoveringen á la 1910-tal med moderna inslag som smälter väl in i husets karaktär. Vacker och stilfull arkitektur möter det generösa och funktionella. Huset som genomsyras av stil och precision är idag ett ombonat familjehem med välkomnande värme.

Huset passar den som vill ha stora representationsytor och genomgående hög boendestandard med exklusiva materialval, men också för en familj som vill ha ett unikt och charmigt boende.

Det är inte bara det centrala läget, storleken på både trädgård och hus som är unika utan även husets historia. Från vägen ligger huset nästan helt dolt. En uppvuxen häck ger både insynsskydd och gör att huset känns tryggt och omslutet. Bortom huset anas den parkliknande trädgården med sina magnifika bokträd och äppelträd som skapar karaktär åt hela trädgården, för att inte tala om all härlig frukt som kan förädlas till must eller paj.

För dig som vill bo avskilt men ändå nära centrum och kommunikation. Närheten till E6 gör att Lund, Malmö, Köpenhamn och Helsingborg nås snabbt. Två internationella flygplatser finns på bekvämt avstånd. Flera förskolor och skolor finns i närheten.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Lomma