Kultgatan 4

Brandthovda, Västerås kommun Se på karta

4 900 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
131 m²
Biarea
131 m²
Tomtarea
875 m²
Byggår
1967
Driftkostnad
52 910 kr/år

- Magisk trädgård med flera sittplatser
- Inglasat uterum, jacuzzi och fruktträd
- Stora ytor och 4-6 sovrum
- Genomgående bra skick
- Perfekt för den stora familjen
- Populärt beläget på Brandthovda

Med totalt skyddat läge med stor och lummig tomt mot allmänning sprider sig såväl solen som grönskan på denna fantastiska baksida. Oavsett väder och tid finns platser att umgås på med inglasat uterum, jacuzzi och soldäck. Här har ni er egen oas där ni kan trivas i många år framöver.

Väl inomhus håller sig lugnet och standarden genomgående i detta enplanshus med källare. På övre plan återfinnes renoverat kök med parkettgolv med stort vardagsrum i anslutning, fyra rymliga sovrum samt helkaklat badrum. Källaren kan med fördel nyttjas av de äldre barnen med gillestuga med öppen spis, stort tonårsrum, ett till rum som kan användas som sovrum samt dusch, WC, bastu och tvättstuga.

Belägen på populära och barnvänliga Brandthovda där skolan nås från huset utan att någon väg behöver korsas. Utmärkta bussförbindelser med täta turer, direkt närhet till matbutik och natursköna områden, fotbollsplaner och Hälla shopping. Kort bilfärd in till Västerås city, Björnön med spår, träningspark och badstränder samt Tunbytorp.

Söker ni ett boende där ni får livskvalitet kan ni sluta leta. Detta är en fantastisk villa med en genomgående välskött och ombonad känsla. Baksidan är en klass för sig, lugnet infinner sig direkt och man vill helst inte gå därifrån. Välkomna att höra av er till mäklaren för visning för det här är ett boende ni måste uppleva på plats!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Moa Schanzer-Larsen

Notar
Mäklare Moa Schanzer-Larsen, Notar
0706419091
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.