Haslevägen 15

Brantevik, Simrishamn Karta & restider

5 950 000 kr
VillaVilla

Välkommen till Brantevik på Österlen och denna arkitektritade skånelänga med pool! Ett stilrent, modernt och spännande hem på högt och lugnt läge i byn. Klara dagar skådas Bornholm i horisonten!

Dispositionen är en härlig blandning av öppna sociala ytor och privata utrymmen. Vi finner en ljus och spännande miljö med b.la. öppet upp i nock, runda mjuka hörn, kamin, takfönster och franska balkonger, skjutdörrar och mycket glaspartier mot den insynsskyddade trädgården. Totalt finns fem sovrum, tre badrum och flera olika sällskapsutrymmen.

Trädgården nås från totalt fem dörrar, i olika väderstreck. Ett mycket välkomnande hem som uppfördes 2004 och all modern komfort att önska, så som ett vattenburet värmesystem och fiberanslutning.
Den lättskötta trädgården består till stor del av stenläggningar och trädäck. Här finns både uppvärmd badtunna och pool. Lätt bakåtlutad med ett kallt glas i handen, skådas stjärnorna och föreställningen ackompanjeras av fågel- och grodsång. Trädgården mot gatan är traditionell med stenläggningar och buxbom, medan den privata innergården har ett stramare modernt uttryckt. Skyddat mot både vind och insyn och med bästa solläget! Genomgående mycket trevlig och uppvuxen trädgård. Biluppställningsplats utanför grovingång och ett separat rymligt förråd.

Huset är beläget på en mycket lugn återvändsgata i det charmiga fiskeläget. På Brantevik finns flera krogar och på "Grönet" kan du ta ett dopp eller promenader utmed havet. Anlagd cykelväg finns till Simrishamn, där du finner all tänkbar service.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
220 m²
Tomtarea
862 m² tomt
Antal rum
8 rum
Driftkostnad
56 050 kr/år
Byggår
2004
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Haslevägen 15 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 950 000 kr
Driftkostnad
56 050 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

11 587
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 33 dagar sedan, den 17 juni 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips