Kommande

Kvarnvägen 9

Centralt Nora, Nora kommun Se på karta

4 695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
207 m²
Biarea
112 m²
Tomtarea
1 334 m²
Byggår
1921
Driftkostnad
49 226 kr/år
Kommande

Varmt välkomna till ert nya hem, en 20-talsvilla mitt i centrala Nora! En representativ villa med fin karaktär som under åren är renoverad med en varsam hand och med helt rätt känsla. Här får ni alla detaljer som hör till årtiondet huset byggdes. Stora rum, höga välvda tak, fiskbensparkett, trägolv, eldstäder och rum i fil. Det är bara några av alla detaljer, en villa med en riktig wow-faktor! Villan som är på hela 207 kvm rymmer idag 8 st rum, så här finns plats både för den stora familjen och med sina stora rum för både bjudningar och avkoppling.

I hallen möts ni av dem fina trägolven och den första eldstaden, en Järlekamin. På entréplanet finns köket, platsbyggt och med den tillhörande serveringsgången leder er vidare till matsalen och vardagsrummet i fil. Via dessa rum når ni även ut till det fantastiska poolområdet, stora altandäcket och en lummig och grönskande trädgård allt placerat i ett perfekt söderläge! Så här kan ni spendera långa härliga sommardagar med många soltimmar! Poolen som byggdes under 2021 är en gjuten Folkpool på 6 x 3,5 m. På entréplanet finns även ett sovrum samt ett separat wc-rum. På övervåningen finns dem fyra sovrummen samt ett badrum och möblerbar hall. I villan finns även en källare, med ett relaxrum med tillhörande bastu, tvättstuga och förvaringsutrymmen.

Här i mysiga Nora bor ni med närhet till Norasjön, fina promenadstråk, Noraglass och fina gamla kvarter och byggnader!

Sammanfattningsvis ett helt fantastiskt boende som både är representativt och har en karaktär utöver det vanliga. Trädgården som är inringad stor och lummig häck ger er en oas mitt inne i centrala Nora. Missa inte denna chans, här finns ert nästa boende mitt inne i centrala Nora! En villa som ni bara kan flytta in i och börja njuta, välkomna!

Denna bostad är snart till salu, kontakta mäklaren Alexander Sjönvall för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Alexander Sjönvall

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Alexander Sjönvall, Erik Olsson Fastighetsförmedling
076-607 81 26

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.