Kommande

Dalby 23C

Dalby, Uppsala kommun Se på karta

6 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
178 m²
Tomtarea
1 520 m²
Byggår
2018
Driftkostnad
38 520 kr/år
Kommande

Nästan ny tvåplansvilla om 178 kvm i mycket gott skick med lantligt läge i lugnt område på återvändsgata. Huset är byggt med den moderna familjens behov i fokus och fastigheten är komplett med dess storlek och extra byggnader. Villan erbjuder fina sociala ytor tillsammans med en praktisk och flexibel planlösning med hela sex stycken sovrum och två badrum. Hela huset är genomtänkt och i mycket gott skick vilket ett endast tre år gammalt hus förväntas vara.

På framsidan av huset finns en rymlig uppfart med garage och carport samt trädgård med utsikt över öppna fält. Baksidan erbjuder mer naturtomt mot skog och stor köksträdgård med odlingar för den trädgårdsintresserade. Här finns flera perenna växter på tomten såsom fruktträd, bärbuskar, jordgubbar, rabarber, rosenbuskar och andra växter.
Möjlighet finns att överta båtplats vid bryggan nedanför Dalby kyrka, ca 700 meter från huset.

Dalby ligger ca 25 minuter bilväg från Uppsala centralstation. I Dalby har man närhet till Hammarskogs Herrgård med dess rika friluftsliv med badplats, skid och löparspår, skridskoåkning och pulkabacke samt mat och café. På promenadavstånd finns den närbelägna förskolan och närmaste skola finns i Ramsta med årskurs 1-6. För dig som vill åka kommunalt så finns busshållplats ca 300 meter från huset.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Uppsala

Kontakta mäklaren

Nils Lagerlöf

HusmanHagberg Uppsala
Mäklare Nils Lagerlöf, HusmanHagberg Uppsala
072-3200004

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.