Mullfjällsgatan 3

Duved, Åre kommun Se på karta

5 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
109 m²
Biarea
109 m²
Tomtarea
892 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1970
Driftkostnad
54 328 kr/år

Trivsam villa i mycket populärt område med närhet till skola, idrottsanläggningar och livsmedelsaffär. Som boende på Mullfjällsgatan bor du mitt i ett barnvänligt och lugnt område. Närheten till Duveds skidområde med både alpin skidåkning och längdskidåkning adderar hög livskvalitet. Bostaden erbjuder plats för hela den aktiva familjen och har en trädgård mede altan i fint söderläge. Här kompromissar man inte med livskvaliteten utan finner en perfekt balans mellan funktionalitet, flexibilitet och utrymmen.

* Villa i 2-plan med totalyta om 218 kvm
* Luftvärmepump
* Fiber installerat
* Barnvänligt område
* Inredd friggebod
* Uteplats, tomt och altan med jacuzzi
* Plats för flera bilar på uppfarten

Bostaden erbjuder en total yta på 218 kvm fördelat på 109 kvm boarea på entréplan och 109 kvm biarea i inredd källare. Genomtänkt planlösning skapar ett hem även för den stora familjen.

Entréplanet har fina sällskapsytor perfekt för sociala tillställningar, både inne och ute. Här finner du tre sovrum, väl tilltagen hall, mysigt kök i öppen planlösning med matsal, helkaklet och klinkrat badrum samt sällskapsrum med generösa stora fönsterpartier. Detta skapar tillsammans en bekväm och praktisk helhet för alla i familjen. Ute på den stora altanen i söderläge finns en uppvärmd jacuzzi och plats för både utemöbler och grillplats. Integrerat garage skapar bekvämlighet för den aktiva familjen.

Källarplanet har invändig access via trappa men även en egen ingång. Detta skapar möjlighet till att använda den som antingen privat våning eller som separat uthyrningsdel. Idag finns här ett stort sovrum, hobbyrum och mindre kök. Här finns också badrum med bastu, WC, tvättstuga, teknikrum och två väl tilltagna förrådsrum. Utvändigt har huset på senare tid fått nytt tak och ny värmepump är installerad på entréplan.

Välskött tomt med stor uteplats i söderläge och här finns även en inredd friggebod med sängplatser. Vid infarten finns plats för flertalet bilar både på uppfart samt i garage.

Välkommen till Mullfjällsgatan 3 i Duved!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Åre

Kontakta mäklaren

Jonas Fagergren

Svensk Fastighetsförmedling Åre
Mäklare Jonas Fagergren, Svensk Fastighetsförmedling Åre
+46702933521