Kommande

Älgvägen 5

Edsviken, Sollentuna kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
256 m²
Biarea
83 m²
Tomtarea
1 059 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1938
Kommande

Stor tvåplansvilla totalt 339 kvm med suterrängvåning och garage med svårslaget läge och fantastisk utsikt över Edsviken. Bostaden håller genomgående en mycket hög standard. De stora fönsterpartierna förstärker ytterligare den ljusa öppna känslan i huset. Stora trevliga sociala sällskapsytor på övre plan. Platsbyggt exklusivt kök från Påskallavik med integrerade maskiner. Matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Fem sovrum varav ett med walk-in-closet samt stort badrum och bastu i direkt anslutning.

På nedre plan hittar du dessutom ett allrum i anslutning till stor uteplats, rymlig och praktisk tvättstuga, och kyld vin- och matkällare. Här finns också en separat lägenhet på drygt 45 kvm fördelat på hall, två sovrum, litet kök samt badrum. Perfekt för lite äldre barn eller som uthyrnings-del.

Väl uppvuxen trädgårdstomt om 1059 kvm med japanska körsbärsträd, Bambu-buskar, flertal äppelträd och bärbuskar. Sedum-matta som placerats mellan sten-läggning och fasad ger en vacker kontrast till den ljusa kalkstenen.

Generöst med uteplatser och det går nästan alltid hitta en plats som erbjuder sol, skugga, lä eller vind, beroende på vad vädret kräver. Stora uteplatser på såväl fram som baksida med stenläggning och planteringslådor av Gotlands-sten. Tre balkonger. Två tak-terrasser om totalt ca 60 kvm. Tak-terrassen ovanpå vardagsrummet har fantastisk utsikt över Edsvikens vatten och erbjuder kväll-sol till efter 21 på sommaren.

Parkeringsplats som rymmer tre bilar.

Svårslaget läge!!
Utöver en unik, representativ och samtidigt barnvänlig bostad med alla tänkbara trivselfaktorer är läget optimalt för en aktiv familj med nära tillgång till tennisbanor, stora grönområden, motionsspår, sjö-scouter och badplatser nere vid Edsviken. Längs vattnet har du vackra strandpromenader till Ulriksdals slott i söder eller Sollentunavallen och Edsbergs slott l norrut.

Det är även nära till såväl Helenelund som Sollentuna Centrum med pendeltågstation, förskolor och skolor, exempelvis Helenelundsskolan, Sollentuna Musikklasser och Rudbeck gymnasium.

Tre minuters promenad till närmaste busshållplats. Endast 20 minuter bilresa till Arlanda.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Sollentuna

Kontakta mäklaren

Thomas Wallin

Fastighetsbyrån Sollentuna
Mäklare Thomas Wallin, Fastighetsbyrån Sollentuna
070-816 88 12

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas