Vikingavägen 28

Edsviken, Sollentuna kommun Se på karta

19 500 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
247 m²
Biarea
126 m²
Tomtarea
1 979 m²
Byggår
1946
Driftkostnad
49 000 kr/år

En generös villa i suterrängplan med stora sociala ytor såväl inomhus som utomhus. På baksidan av huset ligger en helt insyningsskyddad tomt som upplevs som en egen oas med betonggjuten pool, stor gräsmatta, terassdäck och en underbar pergola med öppen spis. Med sol hela dagen har tomten har ett ypperligt läge i trevliga Edsviken. Den grönskande naturen kring fastigheten skapar otroliga mervärden. Fastigheten är grundligt och kontinuerligt renoverad samt har charmiga detaljer med karaktäristiska tydliga drag. De stora fönsterpartierna skapar en utomhuskänsla även inomhus. Fastigheten har hela 74 solpaneler placerade på båda sidor av taket som ger en årsproduktion om ca 21 000 kWh.

ENTRÈPLAN
Detta plan består av tre sovrum, vardagsrum, kök, badrum, toalett och balkong med trappa ner till poolen, gräsmattan, terassdäcket, pergolan och den privata tomten. De öppna generösa ytorna från hallen in till vardagsrummet och köket med de stora fönsterpartierna ger en ”utomhus känsla”. De karaktäristiska detaljerna som fiskbensparkett i balans med lyxiga tapeter och att kunna nå alla rum från vardagsrummet skapar liv.

HALL, KONTOR OCH SOVRUM
Intill entrén finner ni en gästtoalett, ett sovrum och ett mindre kontor/sovrum med en garderobsvägg.

VARDAGSRUM
Ett par steg in i hallen öppnas ytorna upp till vardagsrummet med sina stora fönsterpartier, fiskbensparkett och det unika blomsterrummet som ger en känsla av ett rum i rummet. Rummet har stora generösa ytor och de stora fönsterpartierna ger en utsikt över den grönskande och trevliga naturen precis utanför. Utsikten över trädtoppar, helt ostört av grannar eller andra hus skapar lugn. Från vardagsrummet har man kontakt med en trevlig liten balkong som leder ned till poolområdet, pergolan och terrassdäcket. I Vardagsrummet är även luft/luft värme installerad för både värme och kyla, detta aggregat tar hand om hela våningsplanets värme och kylbehov, men det finns även element som komplement

KÖK
Köket angränsar till vardagsrummet genom matsalen som blir en del av vardagsrummet. Ett stort påkostat kök med hög nivå av materialval, stor spis med två ugnar, kyl, frys och väldigt generös förvaring. De mörka inslagen i köket ger underbar kontrast till den ljusa fiskbensparketten. Den angränsande stora matsalen ger möjlighet till långbord om tillfället efterfrågas.

SOVRUM 3
Sovrum med stavparkett och ett hörnparti av stora trevliga fönster ger rymd även i detta rum och här finns plats för en större dubbelsäng med tillhörande möbler.

BADRUM
Badrummet har en dubbelkommod med stor väggspegel och en större inglasad dusch. Ett stilrent mörkare klinkersgolv med golvvärme. Väggarna har stora ljusa kakelskivor.

ÖVRE PLAN - MASTER BEDROOM
En trappa upp från vardagsrummet finner ni master bedroom, walk- in closet och en rymlig balkong med stora skjutdörrar i glas mot nordost. I trappan med glasräcke möts man även här av de stora ljusinsläppen från fönsterpartierna mot tomten. I detta sovrum finns såväl golvvärme som luft/luftvärme installerad för värme och kyla.

NEDRE PLAN
Här finns ett stort sällskapsrum med stort ljusinsläpp samt , SPA och relaxavdelning med stort hörnbadkar, bastu, toalett, dusch med en egen loungeavdelning och ett sovrum/tonårsrum. Fördelen med detta plan är att det är avgränsat mot entréplanet och tillgången till poolen i samma plan är utmärkt. Utöver dessa ytor finns en vinkällare precis intill trappan. Hela nedre plan har ett trevligt ekgolv i något mö

Läs mer hos mäklaren
Bremberg International Estate AB

Kontakta mäklaren

Eric Bremberg

Bremberg International Estate AB
Mäklare Eric Bremberg, Bremberg International Estate AB
0704 58 93 00