Enmans väg 8B

Enebyberg, Danderyds kommun Se på karta

13 450 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
189 m²
Biarea
45 m²
Tomtarea
1 089 m²
Byggår
2012
Driftkostnad
54 500 kr/år
Antal besök
5 763

Välkommen till en villa som är generös med både rum och uteplats, i attraktivt läge nära natur, service och Roslagsbanan! Huset, med grundmurar från 1931, är uppfört 2012 med två helt nya våningsplan, urgrävd och omgjuten källargrund. Entréplanet omfattar stora sällskapsytor i en ljus och öppen planlösning, varifrån du träder ut på det enorma altandäcket på 55 kvm i så gott som rakt söderläge. Här finns plats för pool eller stort socialt umgänge.

Garaget innefattar en separat bostad, perfekt som antingen generationsboende eller för uthyrning. Huset har även en källare med ett extra allrum eller t.ex. gästrum, hobbydel eller gym. Andra fördelar är de många badrummen, två uppe varav ett eget till master bedroom, ett på entrévåningen samt ytterligare ett i källaren. Samtliga mycket smakfullt inredda, vilket för övrigt kan sägas om hela huset, inte minst det utsökta köket.

Tomten på 1 089 kvm är en skafttomt innanför gatan vilket ger ett fridfullt och undanskymt läge. Trädgården är plan och lättskött, väl skyddad av träd runt omkring. På den stora uppfarten ryms flera bilar.

Läget är strategiskt och naturnära i södra Enebyberg, ett stenkast från vidsträckta friluftsområden och även en golfbana dit du kan promenera. På östra sidan öppnar sig Rinkebyskogen med vägar bort till Rösjöns bad. Det är även nära till förskolor och skolor, idrottsplats inklusive tennishall samt Eneby torg med bra vardagsservice. Allt detta inom några minuters promenad från Enebybergs station på Roslagsbanan.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Täby Danderyd

Kontakta mäklaren

Johan Reuterling

Bjurfors Täby Danderyd
Mäklare Johan Reuterling, Bjurfors Täby Danderyd
070-7820069

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.