Vacker och ombonad villa i Ericeira

Ericeira, Portugal

335 000 euro
VillaVilla

Referens: CP0217

På en stor tomt finner ni denna tvåfamiljsvilla som på utsidan har en härlig pool omgiven av en härlig trädgård med fruktträd, belägen i ett lugnt och privilegierat område och med endast tre minuter till de lokala stränderna, utmärkta fisk och skaldjursrestauranger, butiker och service.
Med mycket hög kvalitet och med en fantastisk solexponering består denna charmiga villa även av en självständig lägenhet med en entréhall, vardagsrum med terrass, ett sovrum, utrustat kök samt badrum.
I huvudbyggnaden finner ni ett stort vardagsrum med access till en mysig vinterträdgård, en lounge med eldstad och en balkong, en svit, fyra sovrum, tre badrum samt ett fullt utrustat kök.
Till bostaden hör även garage, egen vattenbrunn, vedugn samt air condition.

Som svensktalande fastighetsmäklare i Portugal erbjuder vi personlig visning som lotsar dig genom köpprocessen och er etablering i Portugal. Vi är licenserade mäklare och talar svenska, portugisiska och engelska. PortugalMäklarna är sedan 25 år tillbaka även en auktoriserad mäklarbyrå med mäklarlicens och ansvarsförsäkring i Portugal. Vi har tillgång till samtliga bostäder på marknaden och vi finns här nere året runt. PortugalMäklarna är även en i Sverige auktoriserad mäklarbyrå och medlemmar i mäklarsamfundet.

Som den största mäklarfirman på portugisiska fastigheter med fokus mot den nordiska marknaden har vi tillgång till i princip samtliga fastigheter till salu i Portugal och vi har därför som målsättning att finna rätt fastighet till rätt pris för våra nordiska kunder. Vårt arbetsområde sträcker sig från Storstadsregionen, Lissabon med omnejd, Cascais, Estoril och norrut mot Silverkusten genom Alentejo och söderut med hela Algarves kustremsa med kontor i bla Lagos, Portimao, Carvoeiro, Albufeira, Vilamoura, Tavira mfl. Förutom kontoret i Stockholm har vi 12 mäklarkontor kontor i Portugal. Detta för att underlätta för de svenskar som önskar bosätta sig här nere. Vårt huvudkontor ligger centralt i Estoril, 30 minuter utanför Lissabon.

Välkomna ner och besök oss.

PortugalMäklarna

Portugal: Estoril Garden -Av Aida Bloco 1, Loja 111 P-2765-187 Estoril

Sverige: Stureplan 4 c, 4 tr 114 35 Stockholm

Inger Söderlund +351 911 150 535 +46 707 631035 +46 8 463 1035

Övriga kontor : Stockholm, Lissabon, Estoril, Cascais, Lagos, Portimao, Vilamoura, Tavira, Carvoeiro, Ferragudo, Albufeira, Loule, Olhau, Ericeira Silverkusten, Madeira, Alentejo mfl

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
419 m²
Tomtarea
1 287 m² tomt
Antal rum
8 rum

Statistik

988
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 361 dagar sedan, den 23 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Guider & Tips