Björkallén 33

Fållan, Huddinge Se på karta
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
187 m²
Biarea
94 m²
Tomtarea
1 515 m²
Byggår
1938
Driftkostnad
50 550 kr/år

Välkomna till idylliska villaområdet Fållan och denna enastående fastighet med fantastisk sjöutsikt. Huset har ett högt och insynsskyddat läge, perfekt för den som söker ett lugnt och naturnära område. Här finns alla förutsättningar att trivas och få den rätta hemkänslan redan när du öppnar dörren för första gången.

Båda våningsplanen erbjuder en mångfald av originaldetaljer som varsamt har tagits om hand under åren såsom fiskbensmönstrad ekparkett, takmålningar och eldstäder. Dessa detaljer förenas ypperligt med nya men tidsenliga detaljer som matchar husets känsla.

Läget är oslagbart, med cykel-och gångavstånd till både kommunikationer, centrum och strandliv. Huset, som är osedvanligt vackert utsmyckat, har renoverats inifrån och ut – men med själ och känsla varsamt bevarat.

Så sent som 2018 gjordes flera förbättringar; ett extra wc på det övre våningsplanet byggdes och även delar av källaren fick en start som inte är slutförd. Källarplanet erbjuder stora möjligheter med chans att inredas helt utifrån tycke och smak.

Husets insida lämnar knappast någon besviken. Här tillgodoses den stora familjens behov till fullo med idealiskt fördelade sociala och privata ytor på två plan, med källaren inkluderad. Generösa salongslika rum i fil och kök dominerar entréplanet medan andra våningsplanet erbjuder 3 sovrum samt allrum och ett större wc.

Källarplanet har, utöver flera förvaringsutrymmen, tvättstuga, bastu, garage och ett stort rum med separat entré vilket gör att huset lämpar sig för den större familjen, egna företagaren eller varför inte ett generationsboende.
För maximal trygghet, har huset försetts med larm.

Här flyttar du in i ett unikt boende utöver det vanliga med enkel åtkomst till natur- och friluftsliv under alla säsonger, som jogging, simning, cykling, paddling, skridskoåkning och skidåkning, fiske och vandringsleder längs sjön Magelungen och Ågesta friluftsområden.

På gångavstånd finner du Trångsund centrum där du med pendeltåg lätt tar dig till centrala Stockholm på ca 20 minuter. Till Farsta Strand tar det ca 15–20 minuter att promenera och här finns pendeltåg och tunnelbana. Det är kort promenadavstånd till bussen vid Magelungsvägen.

Huset måste upplevas på plats - varmt välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge