Kaplangränd 3

Falsterbo, Vellinge kommun Se på karta

30 000 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
308 m²
Tomtarea
914 m²
Byggår
1970
Driftkostnad
36 282 kr/år

På en stillsam återvändsgata, bara ett par kliv från Kärleksstigen väntar denna kommande bostadsdröm. Här upplevs havet, de mjuka sanddynerna och fågelsång som bäst. En sommaridyll som är njutbar året om, med smidig förbindelse till Köpenhamn och Malmö. Flommens golfbana och Tångvallsskolan nås på bekvämt gångavstånd.

Det är ett spännande bostadsprojekt som är på gång innanför murarna på huset som byggdes 1970 med en generös yta på 308m² och garage. Varenda vrå av den klassiska familjevillan kommer att förvandlas till ett modernt boende med exklusiva materialval hela vägen igenom. Även arkitekturen kommer att få en ”makeover” och utstråla tidlös elegans. Omfattande glaspartier på fasaden och rena naturmaterial kommer att spela huvudrollerna.

På nedre plan ligger tyngdvikten på luftiga umgängesytor. Köket inklusive matsalen är på hela 50m² och får ett imponerande ljusflöde från ett heltäckande glasparti. Ljusinsläpp från flera håll, även från ovan och skiftande takhöjd skapar en spännande dynamik. Rum för ro med panoramavyer över grönska och strandängar välkomnar en trappa upp. Trädgården kommer att ramas in av en stenmur och inredas likt en privat resort med pool, SPA-bad och ett flertal uteplatser under tak och bar himmel. Huset beräknas vara inflyttningsklart till sommaren 2022. Kontakta handläggande fastighetsmäklare för mer information. Välkomna hem!

FALSTERBO är utan tvekan Sveriges Riviera med fantastiska kritvita stränder och klart vatten. Byn är lugn och idyllisk, men fullkomligt blomstrar under sommarmånaderna när sommargäster och turister anländer. Invånarnas behov av kvalitet har medfört att restauranger och kaféer har etablerat sig i området, vilket gör det möjligt för matupplevelser på bekvämt avstånd året runt. Kommunikationerna mot Malmö och Köpenhamn är utmärkta härifrån. Låt bilen stå i garaget och ta bussen direkt till Öresundståget och Köpenhamns flygplats, som tar dig vidare ut i hela världen. I Falsterbo finns det gott om möjligheter att utöva fritidsaktiviteter som golf, ridning, segling, tennis, padel och övriga vattensporter. För golfentusiasten ligger fastigheten strategiskt placerad med närhet till tre golfbanor, där två av dem är inom gångavstånd. Du har endast 125 steg ner till hål 16 på Flommens golfklubb med utsikt över badhytterna ner mot havet i väster. Älskar du djur och natur finns det massor att upptäcka i området. Kring Falsterbo fyr finns ett rikt och artrikt fågelliv, dit många vallfärdar under hösten för att följa fåglarnas resa söderut. På Måkläppens naturreservat finns ytterligare fågelarter att upptäcka samt knubb- och gråsäl. På sommaren njuter du av en av Sveriges absolut vackraste stränder, utan att behöva sitta i långa bilköer för att nå dit. Kärleksstigen, smaka på namnet, som ligger utanför tomtgränsen, lockar till härliga promenader året om. Varför inte ner mot de olikfärgade badhytterna utmed stranden som ger en speciell känsla.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Höllviken

Kontakta mäklaren

Peter Bergström

Bjurfors Höllviken
Mäklare Peter Bergström, Bjurfors Höllviken
0701-64 19 29