Kungsgatan 30

Floby, Falköping Se på karta

1 125 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
155 m²
Biarea
45 m²
Tomtarea
910 m²
Byggår
1955
Driftkostnad
46 214 kr/år

Detta är ett boende med generösa ytor och bra storlek på rummen. Med en total area om 200 m² fördelat på 2 vardagsrum, hela 5 sovrum och kök med matrum är detta den perfekta villan för den stora familjen.

Vid entrén välkomnas ni av en praktfull parad av blommor och buskar, en oas för den blomster- och trädgårdsintresserade. Bostaden har löpande renoverats under nuvarande ägares regi med bl.a. kök från IKEA 2017 som i anslutning har ett matrum med gott om plats för ett större matbord. Vardagsrummet i entréplan är rymligt och har utgång till trädäck från 2018 samt trädgård och stensatt uteplats (2019). I entréplan finns även en fräsch tvättstuga samt fd. pannrum och förråd med egen ingång som under en period nyttjats som blomsterbutik. På ovanplanet finns 5 sovrum samt större sällskapsrum med utgång till balkong. Önskar ni er ett stort och lyxigt sovrum? Varför inte nyttja sällskapsrummet som master bedroom och förvandla intilliggande sovrum till en walk in closet. I detta plan finns det även förberett för badrum. Uppvärmning sker via fjärrvärme och fastigheten är ansluten till fibernät. Fristående på tomten finns även garage.
Fastigheten har ett trevligt läge med hörntomt och har förutom den vackra blomsterträdgården även en köksträdgård. Härifrån har ni närhet till skola (F - åk 9), Flobybadet, matvarubutik samt Flobys tågstation som enkelt tar er till bl.a. Falköping, Göteborg och Jönköping.

I samband med försäljningen kommer fastigheten vara besiktigad och försäkrad mot dolda fel, då säljaren har tecknat produkten Skyddat Köp.
Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Falköping