Söö 18

Fotö, Öckerö kommun Se på karta

8 995 000 kr

10 000 000 kr -10 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
214 m²
Biarea
24 m²
Tomtarea
675 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2006

Med ett fantastiskt och unikt utsiktsläge ligger denna 1,5-plansvilla med extra övernattningsmöjligheter i källarplan.

Bilderna talar för sig själva, havsutsikten är fantastisk och t.o.m. från källarplan har du havsutsikt.

Förutom den fantastiska havsutsikten så har du möjlighet att bevittna både soluppgång och solnedgång från huset. Från balkongen i övre plan ser du solen gå ned i västerhavet.

Göteborgs hamn är Sveriges största hamn och från huset ser du tusentals fritidsbåtar, lyxkryssare, containerfartyg m.m. Att se Maerskrederiets största containerfartyg passera är en mäktig syn, det största är 399 meter långt och kan lasta 18 000 containrar.

Huset har härliga sociala ytor i nedre plan. Vardagsrum och kök sitter ihop och bildar en stor "utsiktsenhet" med många fönster och inglasade skjutpartier som leder ut på altanen. Från altanen kommer du till ett inglasat uterum som har havsutsikt och sol hela dagen. Överallt där du är i vardagsrum, kök, uterum eller på altanen så slås du av den otroliga havsutsikten.

Det finns ett arbetsrum som angränsar till vardagsrummet som ligger strategiskt för att kunna maxa utsikten vid skrivbordet. Trevligare arbetsmiljö får man leta efter.

Huset har ett stort övre plan som också har fantastisk havsutsikt. Här finns två balkonger. En balkong som nås via allrummet vetter mot söder och är skyddad av tak. Den andra balkongen nås från det västra sovrummet och har utsikt över västerhavet och solnedgången.

Garage alldeles utanför huset med plats för en bil ingår.

Välkommen att boka visning - läget bör upplevas på plats.

Läs mer hos mäklaren
AB Fast

Kontakta mäklaren

Pierre Berndtsson

AB Fast
Mäklare Pierre Berndtsson, AB Fast
+46709143781