Brogatan 47

Gamla Hjärsta, Örebro Karta & restider

5 100 000 kr
VillaVilla

Välkommen till Brogatan 47.
En fantastisk putsad 30-talsvilla, om hela 200 kvm, i Gamla Hjärsta.
Ett mycket välskött och välrenoverat hus med goda utrymmen och gott om svängrum. De många originaldetaljerna ger huset själ och den vackra inramningen skapar en trivsam atmosfär. Stommen är gedigen, klassisk och välbehållen.
Här välkomnas du in på den stora tomten av en vacker uppfart med ståtlig stenläggning. Det finns ett fint garage och gott om plats för flera bilar. Husets entré nås via en ljuvlig generös veranda i söderläge.
Väl inne slås du av husets rymd och ljuset som släpps in via de vackra spröjsade fönstren. På entréplanet finns generösa sällskapsytor bestående av ett luftigt vardagsrum där vackra dubbeldörrar leder in till det stora härliga köket som har gott om plats för många att laga mat och umgås tillsammans. På entréplanet finns också ett sovrum och en fräsch gästtoalett.
En trappa upp finns ytterligare tre stora sovrum, ett mysigt allrum med öppen spis och ett helt nytt badrum.
Källaren har ett stort hobbyrum med egen ingång, som idag huserar husets tonåring. I källaren finns ytterligare ett inrett rum, bra förvaring, badrum, bastu och tvättstuga. Det finns även en stor förrådsvind.
Huset ligger på en stor hörntomt om drygt 1200 kvm, med ett vackert läge mot en park. Den största delen av den lummiga trädgården finns på den insynsskyddade baksidan och här finns stora gamla fruktträd och en fin gräsmatta med plats för pool. På baksidan finns också husets ljuvliga veranda som har söderläge och löper längs hela huset. Altanen har ett skyddande tak och gott om plats för både matplats och loungedel. En generös trappa leder ner i trädgården. Brogatan 47 har en spännande historia och när det var nybyggt på 30-talet så inrymde det ett mejeri.
Här bor du i lugna, barnvänliga kvarter, med en lekplats och stor grön allmänning med fotbollsplan precis intill. Det är enkelt att ta sig till city både med bil och cykel och du bor nära både city och naturen.
Välkommen att boka in er på visning 15/9!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
192 m²
Biarea
93 m²
Tomtarea
1 219 m² tomt
Antal rum
8 rum
Driftkostnad
42 625 kr/år
Byggår
1933
Räkna på boendet
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Brogatan 47 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 100 000 kr
Driftkostnad
42 625 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

13 859
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 77 dagar sedan, den 1 september 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips