Lerbergets byaväg 75A

Gamla Lerberget, Höganäs kommun Se på karta

5 650 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
154 m²
Biarea
48 m²
Tomtarea
966 m²
Byggår
1945
Driftkostnad
16 610 kr/år

Skapa ditt eget drömboende i Gamla Lerberget. Fastigheten erbjuder oändliga möjligheter med två charmiga hus och en vackert uppvuxen tomt om 966 kvm. Med knappt 200 meter till havet, närhet till småbåtshamn, badbrygga, fina stränder och tennisbana som granne.
När man kliver in i trädgården så möts man av fina uppvuxna björkar, stor gräsmatta med en liten damm. Första huset mot gatan är Hus 1, på entréplan kommer man in i en mindre hall som följs av kök, med plats för matplats. Därefter ett rum som antingen kan fungera som matplats, vardagsrum eller sovrum. I anslutning till detta finns ett tillbyggt rum som var planerat som badrum. Sista rummet på entréplan är vardagsrummet som har trevliga hörnfönster mot sydväst och utgång till hallen. På övre plan så kommer vi upp till en rymlig hall /mindre allrum och sedan in i ett sovrum med äldre platsbyggd förvaring och en trevlig havsutsikt genom fönstret mot syd. Målade brädgolv och en del parkettgolv på dessa plan. I källaren finns det ett helkaklat badrum och en rymlig tvättstuga samt goda förvaringsmöjligheter. Klinker på golvet och putsade väggar. Förbi Hus 1 går en grusad gång fram till Hus 2 som även detta omgärdas av uppvuxen trevlig trädgård och två stenlagda uteplatser. Här kommer vi in i en rymlig hall med ett pentry, pardörrar ut till trädgården på baksidan, kamin och trappa upp till övre plan. Från hallen når man tre sovrum och badrum/tvättstuga som är helkaklat. Alla rummen har klinker på golvet och vattenburen golvvärme. På övre plan så finner vi ett stort allrum med brädgolv och synliga bjälkar samt ett mindre sovrum.
På fastigheten finns även en mindre gäststuga som är i renoveringsbehov.
Fastigheten säljs med friskrivningsklausul avseende dolda fel.

Lerberget erbjuder småbåtshamn, badstränder, modern sportanläggning och golfbana. Ett antal förskolor samt skola med klasserna F-9.
Cykelavstånd till flera matbutiker och Höganäs med dess utbud av både kultur och restauranger.

Välkommen på visning på Lerbergets byaväg 75.

Kontakta mäklaren för att boka en enskild visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarbyrån

Kontakta mäklaren

Henrik Norberg

Mäklarbyrån
0708-148835