Törnrosgatan 10

Grimmered - Ekebäck, Göteborg Karta & restider

6 950 000 kr
VillaVilla

Med mycket bra läge ligger detta fina boende helt genomgånget de senaste åren med bland annat nytt kök, nytt badrum, nya ytskikt och nytt tak. Villan om hela 189 kvm erbjuder öppna sociala ytor med gott om plats för umgänge med familj och vänner. Ett underbart boende flera fina, skyddade uteplatser och uppvuxen trädgård med plats för lek och spel.

1 ½-plan på lättskött, uppvuxen plan tomt med flera fina uteplatser i alla väderstreck. Här bor man lugnt, bekvämt och mycket barnvänligt med direkt närhet till förskolor och skolor, tillgång till båtliv, affärer och mycket goda kommunikationer.

Ett rymligt, bekvämt boende med många möjligheter, ett hus med härligt ljus från många och stora fönster.

Huset är idag fördelat på 8 rum och kök med 6 sovrum, vardagsrum med utgång till inglasat uterum, underbart kök med matsalsdel och plats för många, stort allrum med braskamin, 2 badrum och tvättstuga i kombination med groventré.

På entréplan välkomnas man av en rymlig möblerbar hall, redan här upplevs att huset är rejält genomgånget de senaste åren. Från entrèn nås trappa till övre plan, det nybyggda helkaklade badrummet, nytt 2014 och ingång till såväl sovrum, kök och vardagsrum. Stort ursprungligt sovrum med hel garderobsvägg och fönster mot trädgården. Vardagsrum med många stora fönster och utgång till inglasat uterum varifrån både stensatt uteplats och det nybyggda trädäcket. Här kan man njuta solen tills sena kvällen. Från vardagsrummet nås också två sovrum båda med fönster mot trädgården, önskas större vardagsrum är det lätt att ta bort dessa sovrum. I anslutning till vardagsrummet ligger också matsalsdelen i köket med plats för många. Kök och matsalsdel är helt nytt 2017 med alla maskiner man kan önska, snyggt kakel ovan arbetsbänkar och gott om både arbetsytor och förvaring. Denna del av huset är verkligen till för att mötas och umgås med familj och vänner. Innaför köket ligger kombinerad groventré och tvättstuga.

Nyrenoverad trappa till övre plan. Här möts man av ett tilltaget allrum i vinkel med värmande braskamin. Tre bra sovrum ett i anslutning till allrummet och två i avskild sovrumsavdelning, båda med utgång till större balkong i soligt söderläge. I passagen till denna sovrumsavdelningen ligger också ett större helkaklat badrum med både hörnbadkar, duschplats och takfönster här finns också en tilltagen klädkammare och uppgång till förrådsvind.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
189 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
636 m² tomt
Antal rum
8 rum
Driftkostnad
43 911 kr/år
Byggår
1972
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Törnrosgatan 10 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
6 950 000 kr
Driftkostnad
43 911 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

7 062
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 14 dagar sedan, den 6 november 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips