Föreningsgatan 3

Hagaby, Örebro kommun Se på karta

6 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
181 m²
Biarea
48 m²
Tomtarea
997 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
38 300 kr/år

Underbar stor trävilla i populära Hagaby. Härlig välskött men lättskött trädgård med förråd, garage och gästrum. Uthus med bastu.
Fint uterum som används året runt. Generösa glaspartier skapar en ute-innekänsla att njuta av. Eldstad i uterummet, vacker vitmålad träpanel och infällda spotlights i taket. Utgång till soldäck mot söder och den härliga trädgården.

Invändigt erbjuder detta hem 5 stycken mysiga sovrum med vinklar och vrår. Ett av rummen används i dag som gym, ett annat sovrum är även det beläget på bottenvåningen och har flera garderober, används i dag som arbetsrum. Välkomnande rymlig hall med gäst wc. Stort kök och separat hall med utgång till baksida och trapp till övervåningen.

På övervåningen möts man av ett charmigt allrum med tak till nock samt en gjutjärnskamin(eldningsförbud). Rymligt genuint badrum med bubbelbadkar.
Sovavdelning med ett rymligt allrum/pysselrum i mitten samt tre trevliga sovrum varav ett av dem har utgång till balkong samt bra förvaring i flertalet garderober. Ett av barnrummen har er rolig platsbyggd koja ovanför sängplatsen.

Källarvåning med groventré i trappen, praktisk med förvaringsmöjlighet. Källare med helkaklad tvättstuga, pannrum och matkällare.

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Carin Liedström

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Carin Liedström, Erik Olsson Fastighetsförmedling
073-233 01 24

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.