Storgatan 63

Haparanda Centrum, Haparanda Se på karta

2 450 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
242 m²
Biarea
68 m²
Tomtarea
991 m²
Byggår
1928
Driftkostnad
44 510 kr/år

Detta unika hus bjuder bland annat på generös takhöjd och mycket karaktär. Husets boarea är 242 kvadratmeter och inrymmer två bostäder, en bostad på entréplan och en bostad på övre plan, egna ingångar, helt perfekt för exempelvis generationsboende. Dessutom finns en källare som bland annat inrymmer rum för klädvård samt bastu och relaxavdelning. Här på Storgatan 63 bor du mycket centralt och attraktivt i ett hem som är så fint och välskött att det bara är att ställa in möblerna och börja känna dig som hemma.

För dig som vill bo centralt är läget i Haparanda centrum helt optimalt. Runt husknuten finns torget och strandplan och "På gränsen" shoppingcenter ligger en promenad bort. Dessutom har du Riekkola naturreservat och Cape East spa-anläggning en bit bort från bostaden. Här på Storgatan 63 behöver du inte gå långt för att komma till hälsocentral, skola, förskola, lekparker, strandpromenad och butiker.

Övrigt:
Angränsande tomtmark om 992 kvm med grönområde, fastighetsbeteckning Haparanda Linden 9, kan eventuellt ingå i överlåtelsen.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haparanda