Lilletummens Väg 52

Hästevik, Göteborg Se på karta

19 000 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
335 m²
Biarea
150 m²
Tomtarea
1 339 m²
Byggår
2017
Driftkostnad
41 479 kr/år
Antal besök
25 731
Dagar på Hemnet
21

Villa Grande Hästevik uppfördes 2017 på en solig bergssluttning 200 meter från havet. Villan är om totalt 485 kvm i fullkomlig avantgardistisk form med enastående inredning, stora glaspartier med 3,6 meter i nock, enastående utsikter mot havet och skärgården från 100 kvm soldäck. Hiss mellan våningsplanen. 4-bilsgarage. Underhållsfritt utförande. Några minuter till bad- och båtbryggor!

Denna fantastiska Villa med sin tydligt moderna form reser sig upp i området i en ödmjuk majestätisk närvaro som för att synas. Arkitekten har all anledning att känna sig nöjd. Fasaderna, vinklarna, glasningarna får vem som helst att vilja se mer.

Generellt består villan av tre plan - souterrängvåningen, första våningen och andra våningen. En rymlig hiss går mellan planen såväl som ett vackert trapphus. Bergstomten ger möjligheterna med entréer i alla tre planen.

Första våningen.
Ett mycket stort hallrum tar emot med skjutdörrsgarderober och golv i vitbetsad ek, vilket mynnar ut i resten av villan. Master bedroom with en suite bathroom är en lyxigt behaglig sammanhängande volym med skön plats för en dubbelsäng, extremt snyggt badrum med badkar i fin design och dusch, innanför glest spröjsade glasdörrar och en stor walk in closet. Utgång till balkong.

Ytterligare tre sovrum, badrum, tvättstuga och förrådsrum. De för våningsplanet karaktäristiska liggande fönsterpartierna ger fina utblickar.

Andra våningen.
Detta plan är villans absoluta signum! Gigantiska glaspartier med 3,6 meter i nock och 2 skjutdörrspartier mot 100 kvm soldäck. Ljuset, rumsvolymen och utsikterna mot havet ger en välbehaglig känsla av obegränsad upprymdhet.

I blickfånget längst fram står en matsalsmöblering för många sällskapad av utsikterna mot havet. I dess närhet ligger köket med stilren, stram skåpinredning i svart ek med tunna bänkskivor i svart komposit. De integrerade maskinerna syns inte. Den stora köksön skapar uppmärksamhet.

I den andra delen av våningsplanet är vardagsrummet. Från en skön yvig sittgrupp kan allt det fina avnjutas med rumsvolymens berusande karaktär och soldäcken utanför.

Rymlig gästtoalett och ett arbetsrum.

Souterrängvåningen.
I våningsplanet finns ett stort allrum/gästrum, dusch, toalett, två förrådsrum vilka enkelt kan färdigställas som gym och bastu samt tvättstuga/pannrum (bergvärme) och ytterligare ett förrådsrum. Två garageportar öppnar upp för 4 bilar. På uppfarten kan lika många bilar parkera.

Bergvärme. Larm.
VÄG Förmån Officialservitut 14-TRL-1630.1
VÄG BÅTPLATS Förmån Officialservitut 14-TRL-1630.2 Inskrivning vid avstyckning 1953.
Besiktning utförd av Anticimex. Överlåtelseförsäkring tecknas på tillträdesdagen.

Villa Grande Hästevik har ett lugnt och skönt läge några hundra meter ner till havet och samtidigt korta avstånd ut till de stora vägsystemen.

Hästevik är en vacker badvik två mil väster om centrum. Med norra skärgården och Björkö i blickfånget badar man från vikens sandstrand eller från klipphällarna intill. Den vackra kustheden öster om badviken är som allra finast när ljungen blommar.

Läs mer hos mäklaren
Ahre Fastighetsbyrå

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.