Fornminnesgatan 14

Helsingborg, Helsingborgs kommun Se på karta

4 995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
135 m²
Biarea
135 m²
Tomtarea
2 009 m²
Byggår
1978
Driftkostnad
25 481 kr/år

Varmt välkommen till Fornminnesgatan 14 och detta fina hus som aldrig går ur tiden. Här bor du bekvämt och nära Ättekullas centrum och allt Ättekulla har att erbjuda. Du välkomnas av en rymlig hall med plats för både avhängningsmöbel och spegel. Rakt framför dig har du hemmets öppna vardagsrum och matplats med stora fönster och mycket ljusinsläpp. Från vardagsrummet kommer du ut till en härlig stenlagd uteplats i lä. Här har du gott om plats för grillen, utegruppen och vännerna.
Köket är ett äldre kvalitets kök, mysigt och perfekt planerat med en köksö. Längs med hallen i andra ändan av huset hittar du hemmets tre rejäla sovrum med ljusa väggar och ljust laminatgolv samt inbyggda garderober i varje sovrum. Badrummet är från byggåret och har wc, bidé, handfat, spegel och badkar. Även gästtoaletten är äldre men praktiskt och charmigt med ljusblåa kakel och plastmatta. En trappa ner tar oss till källarplan. Här finns en stor gillestuga med en härlig öppen spis där hela familjen kan mysa och umgås. Här finns även två sovrum, ett matförråd, tvättstuga, bastu med duschrum, hobbyrum/förråd och ett pannrum. Praktisk utgång även från källarplan.

Huset står på en stor tomt med stora gräsytor. I denna stora trädgård finns fruktträd och en inhägnad för grönsaksodling. Tomten är strax över 2000 kvm. För fastigheten gäller detaljplan från 1973 som anger småindustriändamål. Ett lager är därför möjligt att bygga. Fastighetens byggrätt begränsas endast av två zoner med bredden 6 meter som inte får bebyggas längs med gräns mot gata i nordost samt parkering i sydväst. I övrigt gäller 4,5 m från tomtgräns mot granne. Parkering, lastning, lossning av transporter och dylikt ska också lösas inom fastigheten. Läget är perfekt på Ättekullas industriområde samt utsikt mot åker.

Bra att tänka på:
Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen sätter igång;
* Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande!
* Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

Vi ses på visningen!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg

Kontakta mäklaren

Sanja Dedic

Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
Mäklare Sanja Dedic, Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg
+46733585729