Vragerupsvägen 280-40

Hjärup, Staffanstorp Se på karta

5 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
205 m²
Tomtarea
1 689 m²
Byggår
1870
Driftkostnad
51 000 kr/år

Välkommen till en idyllisk och rymlig skånelänga med stor tomt. Huset har ett unikt läge då det ligger lantligt och enskilt men ändå väldigt centralt med närhet till flera tätorter. Huset ligger på bästa läge i utkanten av Hjärup, tre minuter från Hjärups tågstation, bara några hundra meter från Lomma kommun och ett stenkast från Lomma Strand samt centrala Lund. Cykelavstånd till centrala Lund (5 km), Lomma (3 km) och Hjärup (3 km), med fina cykelvägar till både Lomma och Lund, samt en kort körsträcka på 15 minuter till Malmö.
I fastigheten ingår ett stall, som även kan användas som förråd. Trädgården är uppvuxen och har körsbärsträd, äppelträd, buskar och tulpaner samt mer vildvuxna delar med träd och buskar.
Huset ligger barnvänligt och på säkert avstånd från stora vägar. Det finns stora möjligheter till lek och äventyr för stora och små barn. Närmaste skolor ligger i Hjärup, skolbuss går förbi och det tar några minuter att köra till skolorna med bil, alternativt en cykeltur.
Huset har registrerat byggår 1870, och har sedan renoverats i flera omgångar. Fastigheten har fått extra isolering i form av frigolit som ger maximal isolering, sedan har det putsats till en stilren fasad. Tak på både hus och stall gjordes nytt 2015 och 2016 och både hustak och sidovindar har isolerats. Nya golv har lagts i kök och matrum, ytskikten på nedervåningen är helt nyrenoverade, så även rör i hela huset (källare, badrum, toalett och till garaget) där alla galvaniserade rör har bytts ut till koppar och alupex.
Fastigheten har ett rymligt garage som är utrustat med hyllor för förvaring. Garageporten, som är låsbar, byttes 2014. Det finns ett finns uterum där man kan se solnedgången, där plattorna på golvet nyligen har lagts om, väggarna har målats och väggarna mot huset har isolerats och putsats. På bakgården finns ett växthus och plats för en stor altan.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Lomma