Kommande

Slånbärsvägen 16

Hofterup, Kävlinge kommun Se på karta

7 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
282 m²
Tomtarea
1 375 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
31 859 kr/år
Kommande

Här finner vi en energisnål bostad som renoverats med omsorg och finess. Detaljer har noga tänkts igenom för att skapa ett praktiskt, modernt och stilrent hem, med en bevarad skånegårdskänsla. Utifrån gatan upplevs det diskret, men när vi kommer innanför grindarna möts vi av charmen från innergården och husets framsida.

Vi välkomnas in genom dubbeldörrar i huvudentrén till en stor hall med vackert handslaget golvtegel lagt i fiskbensmönster och en altandörr ut mot den grönskande trädgården på baksidan.
Synliga takbjälkar, djupa fönsternischer och vackert ljusinsläpp. Ljus, rymd och öppenhet är något som nedre plan bjuder extra generöst på.
Vardagsrummet är gemytligt och här finner vi bostadens ståtliga öppna spis, som vi enkelt tänder upp när kylan slår till.
Genom vackra dubbeldörrar tar vi oss till den generösa matsalen och vidare in i köket. Då detta renoverades var kvalitet, lyxiga material och social samvaro i fokus. De dubbla altandörrarna ger en härlig kontakt med terrassen och trädgården.

På nedre plan finner vi dessutom en mer privat del med master bedroom och tillhörande rymligt badrum med lyxig bastu för avkoppling. Denna del av huset har en egen entré, rymlig hall och här finns tvättstugan samt en av de två trapporna upp till ovanvåningen.

Övre plan erbjuder vackra vyer ut över den skånska slätten och tre rymliga sovrum, ett stort och ett mindre allrum samt ett tidlöst badrum med så väl badkar som dusch.

I trädgården finner vi inramande lummiga buskage och öppna lättskötta gräsytor med utsikt över fälten. Därtill har vi den öppna kullerstensklädda entrégården som blir en charmig privat innergård.
Precis som huset rymmer stora möjligheter och flexibilitet, så har även tomten generöst med utrymme och potential att utvecklas i den riktning som önskas. Valmöjlighet att avgränsa eller öppna upp, sittmöjligheter i alla väderstreck och optimala lägen för pool, uterum eller varför inte ett växthus… eller kanske bara låta allt vara som det är? Möjligheterna känns nästan oändliga.

Hofterup erbjuder ett lugnt och tryggt boende och Kävlinge har en av landets lägsta kommunalskatter. Läget har goda kommunikationer med bl.a. E6:an några få minuter bort och en busshållplats på gångavstånd, där vi även kan besöka frisören, pizzerian, jourbutiken eller tanka bilen. Cykelvägar genom byn leder oss fram till förskola, skola F-6 och hembageri. På cykelavstånd finns även bl.a. Öresunds härliga sanddyner och badplats, Järavallens naturreservat och badsjöar samt Barsebäcks golfbana och Center Syd. För den hästbitne finns flera ridskolor, ridhus och hästklinik inom en mils avstånd.

Kanske är detta en unikt chans till en bostad med gårdskänsla i kombination med den trygghet som närhet till grannar och skolor ger. Lägg därtill friheten i all vacker natur, en smidig kommunikation samt olika aktiviteter och handelscentrum i närområdet.
En chans ni inte för missa!

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Izabella Engdahl

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Izabella Engdahl, Erik Olsson Fastighetsförmedling
073-362 25 86

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.