Barrstigen 15

Högberga, Lidingö Karta & restider

8 900 000 kr
VillaVilla

Mjukt inbäddad i lummig grönska ligger denna 50-talsvilla med fin potential. Fastigheten har utöver det befintliga en mycket generös byggrätt som ryms inom detaljplanen. Fastigheten är attraktivt belägen med ett lugnt och barnvänligt läge på trevliga Barrstigen 15 i Högbergas trivsamma villakvarter. Villan med dess totalyta om 165 kvm bjuder på ett totalrenoverat våningsplan med stilrena och påkostade materialval samt ett våningsplan som ännu ej är inrett och färdigställt. Entréplanet rymmer ett trevligt kök med köksö öppet med det rymliga och ljusa vardagsrummet. Trevligt vardagsrum med stort fönsterparti, generös takhöjd samt synliga balkar i taket. Separat matrum med matplats invid fönsterparti. Väggarna mot kök samt vardagsrum kan tas ned för den som önskar en öppen planlösning. Två sovrum med goda förvaringsutrymmen. Stort intilliggande badrum med fönster. Badrummet är utrustat med dusch, tvättställ, wc, tvättmaskin och torktumlare. Välkomnande hall med goda förvaringsutrymmen.

Fastighetens nedre oinredda våningsplan med separat entré rymmer tre bra sovrum, stort sällskapsrum samt utrymmen som är tänkta att inredas till ett badrum, wc samt tvättstuga. När renoveringen och färdigställandet av nedre våningsplanet är utförd av nya ägaren kan våningsplanet integreras med entréplanet genom att öppna upp mellan våningsplanen och installera en trappa. För den som önskar kan utrymmet efter färdigställande också behållas som ett separat boende och hyras ut.

Stor och lummig trädgård om 1316 kvm med möjlighet till flertalet soliga och insynsskyddade uteplatser. Rymlig uppfart med plats för flertalet bilar Varmt välkomna till Barrstigen 15 och ett trevligt boende med fantastiskt fin potential i en eftertraktad och sjönära miljö nära båthamnen, strandpromenaden, badplatser, vackra grönområden, lekplatser, fotbollsplaner samt tennisbanor. Närhet till bra kommunikationer, förskolor, skolor, mataffärer, restauranger, caféer, bageri samt mindre närcentra.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
153 m²
Biarea
12 m²
Tomtarea
1 316 m² tomt
Antal rum
8 rum
Driftkostnad
49 077 kr/år
Byggår
1958
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Barrstigen 15 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
8 900 000 kr
Driftkostnad
49 077 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

19 454
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 27 dagar sedan, den 24 augusti 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Är du nyfiken på att veta mer om området?

Guider & Tips