Kommande

Tallmyrslingan 26

Högfjället, Malung Se på karta

17 000 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
225 m²
Biarea
25 m²
Tomtarea
479 m²
Driftkostnad
43 450 kr/år
Kommande

Nu saluförs denna exklusiva timmervilla med vacker fjällutsikt mot Högfjället! Här njuter ni av ett rofyllt lugn i ett böljande vinterlandskap med ett direkt ski-in/ski-outläge. Med en exklusiv karaktär och enastående finish kommer detta fjällboende med en gedigen känsla i modern tappning uppföras och förses med påkostade och genomgående välvalda material - optimalt anpassat för er med höga krav på ert semesterboende! Självklart kommer ni kunna nyttja ett stort spabad från Dalaspa för ca 6-7 personer på den stora altanen i sydvästläge.

Även husets planlösning är optimalt disponerad. När ni kommer in genom entrén ser ni redan här, genom pardörrarna i glas, den vackra stenbeklädda kaminen och de stora fönsterpartierna i de sociala ytorna. Ni erbjuds helt magnifika sällskapsytor i vardagsrum med stora fönsterpartier som sträcker sig från golv upp till ryggåstaket och tillsammans med den vackra kaminen skapas här en magisk känsla! Husets platsbyggda kök kommer vara stilsäkert inrett med elegant stenbänkskiva och påkostade vitvaror med bland annat spishäll med integrerad fläkt. Under trappen upp till övervåningen kommer ett Iyxigt vinrum att finnas! huset ryms fem sovrum i bra storlek med totalt 15-17 bäddar. Dessutom finns här fyra badrum varav det största med bastu och relaxdel där utsikten genom fönsterpartiet är helt magisk. Även en extra wc finns i anslutning till entrén. Från klädvårdsrummet som utrustats med både kombinerad tvätt/torkmaskin samt torkskåp finns groventré placerad. Välgenomtänkta förvaringslösningar med garderobsrum intill klädvårdsrummet och intill Master bedroom finns egen walk in closet.

Huset kommer värmas upp med Bergvärme via vattenburen golvvärme på både entréplan och övervåning. Fullt uppkopplat system där ljussättning, värme, ventilation och larm styrs via telefonen. I taket finns även integrerat högtalarsystem från Sonos.

Även ett varmförråd/skotergarage om ca 15 kvm kommer uppföras på tomten.

Huset beräknas vara färdigställt under Q1 2022. Vid köp tidigt i byggprocessen kan invändiga interiörval påverkas av köparen. Planskiss och fasadritningar är ungefärliga och kan komma att ändras något.

Såväl vinter- som sommartid bor ni med direkt anslutning till några av de vackraste miljöerna Sälenfjällen har att erbjuda. För längdfantasten har du längdspåren 100 meter bort, här kan du välja på en tur upp på fjället mot Hemfjällsstugan eller Storfjällsgraven alternativt mot Högfjällshotellet med varierande längdspår där du även kan ta dig vidare mot östra Tandådalen och Kalven runt. Även fina skoterleder upp på Storfjället samt bort mot Högis. För utförsåkaren finns anslutningslift både till Högfjället och Lindvallen med totalt 51 pister samt gott om restauranger och nöje.

Sommartid utgår flera av Sälens mest populära vandrings- och cykelleder från Gammelgården. Här njuter du av böljande fjällmiljö och vacker utsikt. För gourmanden har du mysiga Gammelgården med såväl våffelstuga som välkomponerade måltider med fågel, fisk och vilt som närmaste granne. På andra sidan Fjällvägen finns Appetito med det italienska köket kombinerat med den lokala råvaran. På gångavstånd har du Högfjällshotellet med ett brett urval av kulinariska höjdpunkter med allt från steakhouse till gourmetmat både för stora och små. Här finns även flertalet barer och upplevelser med allt från Fjällbio till spa.

Välkomna med er intresseanmälan till Andreas Rutqvist på Bjurfors!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Örebro

Kontakta mäklaren

Andreas Rutqvist

Bjurfors Örebro
Mäklare Andreas  Rutqvist, Bjurfors Örebro
073-257 56 67

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.