Boltensternsvägen 6B

Höllviken, Vellinge kommun Se på karta

17 250 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
280 m²
Biarea
25 m²
Tomtarea
1 342 m²
Byggår
2015
Driftkostnad
35 100 kr/år
Antal besök
15 424
Dagar på Hemnet
20

Smidigt sträcker den svarta huskroppen ut sig med en imponerande längd om hela 52 meter - minutiöst anpassat efter tomtens form och största möjliga boyta. Ett hus som väcker uppmärksamhet både invändigt och utvändigt. Även placeringen är unik med kort avstånd till både Öresunds och Östersjöns hav i vardera riktningen och Falsterbokanalen som förenande länk.

Huset, med sin nattsvarta beklädnad av tegel och plåttak, formgavs av arkitekten Jonas Täljsten och stod klart 2015. Tomtens långsmala karaktär bestämde formen och fick på så sätt sin spännande skepnad. Två flyglar i ett plan möter husets mittdel som ungefär mitt i reser sig i två plan med en solterrass mot väster. Denna del är husets kärna med öppna, sociala ytor som kök, matsal, sällskapsrum, övre allrum samt master bedroom med badrum en suite. I husets västra flygel finns familjens vardagsentré och en funktionell avdelning med sovrum/arbetsrum, badrum och tvättrum. En korridor mot östra flygeln leder vidare till ett allrum, badrum och två sovrum. Gemensamt för hela bostaden är den genomgående höga kvaliteten på material, tvärgående ljusflöde och den spännande planlösningen. Utöver huset som totalt omfattas av 280m² finns ett komplett gästhus á 25m² med kök och badrum.

Tomten är härligt lättskött och vänder sig till den som vill ha en del av den karakteristiska skogstomten men slippa underhållet den ofta kräver. Sköna uteplatser på trädäcksbelagda ytor från norr till söder och ett poolområde gör det lätt att njuta och koppla av under årets varma månader. Lockar de vita sandstränderna med havsdopp, vattenaktiviteter och båtliv är det lätt att ta sig dit genom en promenad. Likaså är det till restaurangbesök, handel och naturupplevelser.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Höllviken

Kontakta mäklaren

Peter Bergström

Bjurfors Höllviken
Mäklare Peter Bergström, Bjurfors Höllviken
0701-64 19 29