Hårsta 504 och 506

Järpen, Åre kommun Se på karta

4 300 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Tomtarea
1,8 ha

Med ett högt och fint läge i Hårsta hittar ni dessa två separata fastigheter som säljs tillsammans om totalt ca 18200 kvm. Här finns alla möjligheter att förädla och förverkliga drömmen om ett eget litet småbruk.
På den ena fastigheten Hårsta 1:12 finns en rymlig familjevilla i ett plan samt källare. I villans entréplan finns ett ljust och rymligt vardagsrum i vinkel med flera fönster mot söder för fint ljusinsläpp. Ombonat och trivsamt kök med plats för matbord. I entréplanet finns också två sovrum samt badrum med badkar. I villans källarplan finns gillestuga med kamin, matkällare, tvättstuga samt förråd, dusch och bastu samt en separat toalett. För den som vill finns alla möjligheter att dela av i källarplanet och skapa en uthyrningsdel med separat ingång.

Förutom villan finns på denna fastighet ett mycket rymligt växthus och ett välskött härbre - perfekt som gäststuga.

På den andra fastigheten Hårsta 1:9 som är den större till ytan av de två finns ett oerhört charmigt bostadshus av äldre modell som nuvarande ägare delvis renoverat och bevarat flera tidstypiska detaljer. Det här är drömprojektet att ta över för dig som älskar gamla hus. På denna fastighet finns också en ladugårdsbyggnad som nyttjas som stall med två boxar och självklart finns en klassisk höskulle som nås via utvändig bro.

Båda bostadshusen är besiktade.

Hårsta är en liten by belägen ca 7 minuter med bil från Järpen och ca 9 minuter från Undersåker. Till Åre är det ca 20 minuter med bil.

Det här är boendet för dig med drömmar om ett liv på landet med närhet till allt vad fjällvärlden har att erbjuda.

Välkommen att kontakta mäklaren för att boka en tid för visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre

Kontakta mäklaren

Annica Ahlqvist

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
Mäklare Annica Ahlqvist, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
0706-77 74 70