Sonarps gård 1

Jönköpings kommun Se på karta

5 900 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
253 m²
Biarea
142 m²
Tomtarea
9615 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1865
Driftkostnad
82 851 kr/år

Gården där drömmar går i uppfyllelse.

Det spatiösa boendet med möjlighet att kunna bjuda hem släkten på besök.
Kanske har du lekt med tanken att flytta ut på landet och driva din verksamhet här eller jobba hemifrån. Gården har anor från1800-talets mitt. Stora huset är exklusivt renoverat i olika etapper och här andas ett lugn över husen. I de båda flyglarna finns flera lägenheter som kan hyras ut, men passar även till kontor och kan göras om till lager för den som skulle vara i behov av det. Driftkostnaden är för alla tre husen. Den stora trädgården får alla trädgårdsälskare att drömma och planera.

Med sin närhet till naturen erbjuder Sonarps gård 1 en retreat för själen. Cykelvägar, motionsslingor, kanotuthyrning finns mer eller mindre precis utanför dörren. Skogarna är fulla av bär och svamp och miltals skogsstigar att vandra på.

Tennisbana och fotbollsplan finns på tomten och Hooks Herrgårds fina golfbanor endast 3 km bort. Skolbuss och busshållplats med direktlinje till Jönköping precis utanför.

Här finns allt som man drömmer om - sjöbad, sandstrand och båtplats som tillhör huset, några av de många fördelarna med denna fastighet. Bara några hundra meter från huset ligger vackra sjön Fängen. En lång sandstrand sträcker sig åt båda håll och här finns husets båtplats. Här kan man njuta av bad, utsikt, skog och strand under långa lata sommardagar.

Trädkantad allé Allén kantad av oxel och lind ger en vacker inramning när du svänger in till Sonarps gård 1, bara cirka 20 minuters bilresa från centrala Jönköping. Huvudbyggnaden med sin gulmålade fasad och sina halvmåneformade fönster flankeras av två flyglar runt en grusad uppfart med flaggstång i mitten.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Jönköping

Kontakta mäklaren

Said Ajkunic

Fastighetsbyrån Jönköping
Mäklare Said Ajkunic, Fastighetsbyrån Jönköping
073-782 56 23

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas