Sveavägen 4

Kåbo, Uppsala Karta & restider

15 000 000 kr
VillaVilla

Välkommen till denna charmiga 1920-tals villa belägen på den attraktiva adressen Sveavägen 4 i klassiska delen av Kåbo. Lungt och insynsskyddat läge och med del av baksidan vänd mot parkområde. På fastigheten finns även garage med carport samt tillhörande förråd.

Villan fördelar sig på 188 kvm boarea och 114 kvm biarea (areauppgift enligt uppmätning av besiktningsman 2015). Vackra originaldetaljer står att finna som spröjsade fönster med kopplade bågar, gedigna trägolv och massiva spegeldörrar. På nedre plan finns sociala ytor i from av vardagsrum och matsal i fil, bibliotek samt kök med serveringsgång. Vidare finns även wc samt ursprungliga jungfrukammaren på detta plan. På övre plan finns flertalet sovrum, dressingroom samt badrum. Källarplanet har en spaavdelning med bubbelbad och bastu, tvättstuga, flertalet förråd, arbetsrum samt TV-rum/allrum. Från matsalen och vardagsrummet leder vackra pardörrar ut till verandan och tomtens baksida. På verandan vilar balkongen på majestätiska pelare vilket ger verandan och huset dess karaktäristiska utseende. Härifrån ges utsikt över den insynsskyddade tomten med stenläggningar, pergola och planteringar. Bostaden är i behov av ytskiktsrenovering.

I Kåbo bor du i ett av Uppsalas mest eftertraktade områden,bestående av främst villabebyggelse och universitetsbyggnader. Närheten till såväl Citykärnan som till omåttligt populära Stadsskogen och Hågadalen har gjort området mycket uppskattat. Härifrån är nära till institutioner såsom Uppsala Science Park, BMC och Akademiska Sjukhuset med flera.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
188 m²
Biarea
114 m²
Tomtarea
1 280 m² tomt
Antal rum
8 rum
Byggår
1929
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Sveavägen 4 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
15 000 000 kr

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

15 121
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 32 dagar sedan, den 24 maj 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips