Södra Kungsvägen 294A

Käppala, Lidingö kommun Se på karta

22 850 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
252 m²
Biarea
81 m²
Tomtarea
1 120 m²
Byggår
1972
Driftkostnad
39 678 kr/år
Antal besök
7 963
Dagar på Hemnet
8

Bjurfors presenterar stilrena arkitekturlinjer i villa från 1972, renoverad med diskret exklusiv inredning och design. Till höger reser sig den skyddande vita putsen bakom öppna gräsytor där kvällssolen faller in. Den stora sluttningstomtens olika etage möter naturligt villans två plan och uteplatser. Villan ligger inbäddad i grönska och är omfamnad av stenterasser som fångar Lidingös alla soltimmar med badrocksavstånd till bad och vacker Skärgård i direkt närhet till Käppala Hamn.

Det stora huset om 333 kvm är renoverad med stor respekt för tidsperiodens stilrena arkitekturlinjer. Tidlös ren design och diskret exklusiva material har fogats till ursprungsmiljön. Resultatet är ett hem präglat av ljusa och stora rumsvolymer, representativ trapp med öppet upp till nock. Vacker sten i kök drar fram över stora ytor tillsammans med vidsträckta parketter. De stora sällskapsytorna ligger i halvöppen förbindelse med varandra och får kaskader av ljus från flera håll, via stora glaspartier. Sommartid fortsätter ytorna ut på stenlagd terrass och balkong. Utöver de spektakulära sällskapsytorna bör den femstjärniga master bedroom-sviten nämnas samt övervåningens ljusa allrum i social planlösning med kök. Villan har öppen spis, balkong, fyra sobra badrum, bastu, stor tvättavdelning och exklusivt kök samt totalt fem sovrum.

Stenlagd uppfart och plats för det mesta som familjen behöver. Dubbelgarage och ladd stolpe för elbil. Den större delen av tomten finns på husets gavel och baksida i ett ogenerat läge.

Huset är mycket välhållet och verkligen den perfekta familjevillan med det lugna och privata läget i etablerat och uppvuxet område med fina gamla hus runtom. Välrenommerade Ljungbackens skola (upp till årskurs 4) ligger på promenadavstånd och i närområdet finns fler skolor och förskolor. Utmärkta kommunikationer med närhet till Lidingöbanan som trafikerar sträckan Ropsten-Gåshaga med tät trafik. I Käppala finns en välsorterad ICA Supermarket och vid Breviks centrum finns Hemköp. Willys och ICA Kvantum finns utmed Södra Kungsvägen en kort bilresa bort. En möjlig resväg mot stan är även med pendelbåt mot Ropsten och Nybroplan. Härliga promenad- och joggingstråk med bland annat närhet till skogarna runt Kottlasjön och Långängens naturreservat.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Östermalm/Lidingö

Kontakta mäklaren

Hampus Åsén

Bjurfors Östermalm/Lidingö
Mäklare Hampus  Åsén, Bjurfors Östermalm/Lidingö
070-782 00 22

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.