Sannerudsgatan 52

Kils kommun Se på karta

3 000 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
192 m²
Biarea
108 m²
Tomtarea
1 182 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1947
Driftkostnad
61 000 kr/år

Varmt välkomna till Sannerudsgatan 52 och ett välvårdat och väl tilltaget hus om 192 kvm plus källare. Idag är huset uppdelat i två fina och välplanerade lägenheter om fyra rum och kök samt inredd källare med ett rum, kök och badrum. Ni finner även förråd och tvättstuga i källarplan. En fin och lättskött trädgård med pergola, bärbuskar, fruktträd och gott ytor för lek och bus.
Garage och carport samt fiber indraget.

Lägenheten på entréplan har en öppen hall som sammansluter köket, vardagsrummet, duschrummet samt två av bostadens tre sovrum. Ljust och fint kök i bra storlek med plats för matsalsmöbel. Vardagsrum med öppen spis och plats för soffa och tillhörande möblemang. Två av sovrummen är i bra storlek med plats för dubbelsäng samt tillhörande möblemang. det sista sovrummet passar perfekt till barn rum alternativt kontor. Stort plus till flertalet inbyggda garderober som ger bra förvaringsmöjligheter. Duschrum i bra storlek som är utrustat med tvättmaskin. Utgång till altan med trappa ner till trädgården från vardagsrum.

På övre plan hittar vi en i princip identisk lägenhet som den på entréplan. Balkong med plats för mindre cafémöbel.

I Källarplan finner ni en stor och rymlig tvättstuga. Ett förråd med bra förvaringsmöjligheter.
Ett rum i bra storlek med plats för både säng och soffa samt tillhörande möblemang, klädkammare/förråd. Köket som även det är i bra storlek med plats för matsalsmöbel. Helkaklat duschrum som är utrustat med wc, handfat med tillhörande överskåp samt dusch.

Här ges möjligheten att ta över bostaden som den är och hyra ut den eller de delar man önskar för en stabil inkomst varje månad, alternativt bo själv i hela huset.
Bostaden ligger på lugn gata med förskola, skola samt idrottsanläggning inom ett stenkast samt närhet till Kils centrum där butiker och restauranger finnes.

Huset är besiktigat!

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Karlstad

Kontakta mäklaren

Nazanin Erfani

SkandiaMäklarna Karlstad
Mäklare Nazanin Erfani, SkandiaMäklarna Karlstad
0703019012