Alkällevägen 14

Kolvik, Värmdö kommun Se på karta

7 990 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
110 m²
Biarea
110 m²
Tomtarea
1 518 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1974
Driftkostnad
50 727 kr/år

Varmt välkommen till Kolvik och denna rymliga enplansvilla om 220 kvm med fullt inredd källare i populärt och familjärt bostadsområde nära skola, kommunikationer och service. Här kan barnen gå och cykla till skolan på egen hand och springa fritt till kompisarna på gatan. Här erbjuds välplanerade och funktionella ytor och en interiör och exteriör som med varsam hand tagits hand om genom åren.

Nyinstallerade solceller på taken ger mycket god driftsekonomi tillsammans med effektiva luft/luftvärmepumpar.

En hall med platsbyggd förvaring efterföljs av välplanerade ytor med 3 sovrum i rofyllt läge mot trädgården på baksida och de sociala ytorna mot gatan. Ena sovrummet har byggts om till en-suit med direkt access till klädkammare och badrum. I hallen finns även en gäst-wc. Generösa sällskapsytor i vardagsrum med ett fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck. Invid vardagsrummet finns ett trivsamt köket i tidlöst utförande med generösa arbetsytor och stor matplats för familj och vänner.
Från köket nås uteplatsen med sol hela dagen till sent på kvällen.

En trappa ner finns ett härligt allrum med gott om plats för soffgrupp, mediamöblemang och varför inte sätta upp en darttavla och ställa dit ett biljardbord för att skapa en sällskapsoas som passar alla åldrar. Vidare genom husets nedre plan nås en tvättstuga, matkällare och ett till badrum med dusch samt torkrum som tidigare varit en bastu. Här finns ett ytterligare sovrum men också ett stort utrymme med egen ingång som tidigare använts som frisörsalong. Utrymmet är fint och stort och möjliggör för maximal förvaring, hobbyrum eller uthyrningsdel. Här är det bara fantasin som sätter gränser.

Lättskött trädgård med stora gräsytor, bärbuskar och fruktträd. Vår och sommar spenderas med fördel i solen på den ordentliga uteplatsen med plats för stor matmöbel, solsängar och grillplats. Nedanför uteplatsen har flertalet kvällar spenderats vid boulebanan i goda vänners lag. Tomten har två infarter vilket möjliggör förvaring av t ex båt eller varför inte bygga en Attefallare med egen entré.

På fastigheten finns ett gästhus/friggebod och ett garage med automatport.

Detta familjära bostadsområde nära allt man behöver och med egen strand och båtklubb är svårt att inte förälska sig i. Varmt välkommen till trivsamma Kolvik!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Värmdö

Kontakta mäklaren

Petronella Tell

Fastighetsbyrån Värmdö
Mäklare Petronella Tell, Fastighetsbyrån Värmdö
0707-342131
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas