Solviksstigen 9

Kolvik, Värmdö kommun Se på karta

14 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
240 m²
Tomtarea
3 066 m²
Byggår
2014
Driftkostnad
65 187 kr/år
Antal besök
11 207
Dagar på Hemnet
10

Arkitekt Karin Thornberg som ritat denna stilfulla byggnad med syfte att framföra den vackra sjöutsikten, är uppfört med modern arkitektur och byggnadsteknik. Interiören är smakfullt inrett med generös takhöjd på det övre planet, noggrant utvalda material såsom den stiliga fiskbensparketten i ek. Fantastiska ljusinsläpp i form utav de många stora fönstren som ger god utsikt över den vackra sjötomten och väl genomtänkta ytor som ger huset en fantastiskt levande atmosfär.
Under de vackra ytskikten gömmer sig den senaste tekniken. Ett exempel är det vattenburna golvvärmesystemet som finns i samtliga rum kombinerat med det avancerade ventilationssystemet som hela tiden ersätter luften till frisk luft.
Sjötomten har styckat vatten och gräsmatta som slutar med en sandstrand vid vattenbrynet. Fina stenmurar och arbeten inramar entrén in till denna exklusiva villa.
På entréplan möts man först av kapprummet, här finns en stor garderobspjäs komplett med två stora skåp, flertalet mindre lådor samt en stilfull bänk.
På detta plan finner vi även det största sovrummet i huset med en rymlig klädkammare och access direkt ut till trädgården.
Den andra sidan av entréplanet består utav delvis praktiska ytor som tvättstuga med groventré, förråd, pannrum och det stora badrummet som har gott om plats. Här finns en stor kommod med två handfat, en dusch med glasvägg, rymligt hörnbadkar, och WC.
Här finns ytterligare två rymliga sovrum som båda ger ett eget intryck med olika inredningsdetaljer och ljusinsläpp från olika väderstreck, båda rummen ligger i direkt anslutning till ett allrum vars stora fönster och glasdörr bjuder på fina ljusinsläpp och utsikt över sjön, denna yta är en perfekt del av huset för barnen att göra till sin egen.
Övre plan präglas av ett enormt kök med mycket rymliga sällskapsdelar och helt underbara ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Som kronan på verket står en braskamin som värmer både kropp och själ.
Köket har en stor köksö med en bred häll som har en inbyggd fläkt, stor ho samt gott om förvaring. Inbyggd kyl och frys samt ett riktigt skafferi vilket gör att man får plats med mycket matförvaring. Den stilfulla stavparketten och den vattenburna golvvärmen finner ni även på detta plan. I övrigt finns tre rejäla sovrum varav det ena med egen klädkammare samt ett trendigt och stilfullt duschrum.
Denna rymliga och unika villa bör verkligen upplevas på plats, för att använda ett klassiskt mäklarutryck, så varmt välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Bovida Fastighetsbyrå KB

Kontakta mäklaren

Michel Adeheimer

Bovida Fastighetsbyrå KB
Mäklare Michel Adeheimer, Bovida Fastighetsbyrå KB
0707 99 29 99

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.