Lövhagen 4

Kortebo, Jönköpings kommun Se på karta

5 700 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
160 m²
Biarea
70 m²
Tomtarea
2 762 m²
Byggår
1956

Kontrasternas hus, helt klart. Så nära stan men ändå så avskilt och naturnära. Ett drömhem för dig som vill leva stadsliv men utan att bo mitt i ett bostadsområde, här har du chansen. Att det inom en snar framtid kommer såväl skola som förskola och mataffär i närområdet kommer göra livet här mer praktiskt men utan att för den saken nagga för mycket på känslan av att bo på landet.

Tomten är nästan 2800 kvm stor och stäcker sig långt ut på alla sidor om huset. Det finns stora grönytor som gjorda för barnens lekar, det finns plats att odla för er med gröna fingrar och det finns mysiga små platser att slå sig ner intill när man bara vill ha lite lugn och ro. På tomten finns ett över hundra år gammalt gårdshus och en nyare byggnad som idag används som förråd. Båda byggnaderna är spännande ut den aspekten att de går att förändra, förädla och anpassa efter just era drömmar och behov. Kanske ett gästhus, en bastu och till det ett spabad?

Huset är mysigt, välskött och klokt planerat. Det är försett med bergvärme, ett stort vinterbonat rum och tre bra sovrum. I källaren finns det ett inbyggt garage som även kan ha andra användningsområden efter behov och det finns förvaringsplats och stuvutrymme lite här och var. Mycket i huset är utbytt och renoverat men utan att för den delen förstöra 50-tals stilen och känslan som huset bygger på. Detaljer som plankgolv, öppen spis, vacker fiskbensparkett och originaldörrar finns kvar och påminner om vilken tidsålder husets byggdes i. Det i kombination med det som har renoverats och förbättrats skapar en härlig miljö att leva och bo i.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Jönköping

Kontakta mäklaren

Christian Österberg

Bjurfors Jönköping
Mäklare Christian Österberg, Bjurfors Jönköping
0723-261100