Vassviksstigen 1 och Vassviksvägen 5

Kvicksund, Västerås Se på karta

6 885 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
267 m²
Biarea
19 m²
Tomtarea
2 455 m²
Byggår
2016
Driftkostnad
31 050 kr/år
Antal besök
17 879
Dagar på Hemnet
22

Mixa lyxigt villaliv på landet vid Mälaren och samtidigt närheten till städerna Västerås och Eskilstuna i trevliga Kvicksund. Här lever du med unikt "livsrum" både inne och ute på en tomt om 2 500 kvm omgärdat av Ekar och Lindar. Vill du odla ditt eget finns odlingslandet redo. Huset är högt beläget med utsikt åt alla håll över Mälaren och grannskapet. Huset värms med driftsäker bergvärme kopplad för styrning från mobil. Här bor du rymligt och har goda förutsättningar att sitta ostört och jobba, även stunder då hela familjen är hemma. Centralt i huset finner du kök och sällskapsytor och i flyglarna - sovrummen, badrummen och klädvården. Den stora altanen om 100 kvm rymmer flera olika avdelningar för åtkomst av sol eller skugga. Från Master Bedroom går du rakt ut till poolen och tar morgondoppet. Kan dagen börja bättre?
Lillstugan om 70 kvm kan du hyra ut eller ha föräldra- eller ungdomsbostad. Den är placerad så att du ostört kan hyra ut - ett fint tillskott till ekonomin i det fallet.
Du är här delägare i en båtbrygga 100m från huset. Båtbryggan är nyrenoverad 2019 av de 17 delägarna. Den fina sandstranden är mycket uppskattat av barnföräldrarna. Ni och 19 andra fastigheter ansvarar tillsammans för skötseln av den. Välkomna till Vassviksstigen 1 i Kvicksund. Här bor du lantligt på en ö, tillgängligt med bil och tåg.
Förbesiktigat!

Välkomna att anmäla dig till visning, så berättar jag mer!

Läs mer hos mäklaren
Widerlöv & Co Västerås AB