Villa Herradura 4244

La Herradura, Spanien

1 300 000 euro
VillaVilla

Beläget i en nyligen etablerad urbanisation och omgiven av hisnande landskap på kanten av en naturpark med otroligt havsutsikt. Idealiskt beläget nära Nerja, Almuñecar där det finns en välskött internationell skola och mindre än en och en halv timme med bil från skidbackarna i Sierra Nevada.

Villan om ca 400 kvm är byggd i 3 våningar på en tomt på 1.000m2 och har ett sydvästläge samt solnedgångar att dö för! På grund av dess orientering och överflöd av stora bildfönster, vita aluminium- och glasbalustrader är boendet ljust, luftigt och omfattar:

Mellanvåning: En foajé som leder till ett stort vardagsrum / matsal i öppen planlösning med ett 5 m högt välvt tak och stor öppen spis. Detta område öppnar upp mot en terrass i sydvästläge på cirka 170 kvm. Utanför vardagsrummet är ett modernt och extremt välutrustat kök på med högkvalitativa kvalitetsapparater och silstensytor. Köket öppnar mot en liten terrass i söderläge. Det finns 2 bra sovrum på cirka 16 kvm, ett med en dusch och omklädningsrum. Ett gästbadrum och ett förvaringsskåp.

Översta våningen: Ett galleri med utsikt över vardagsrummet / matsalen leder till ett rymligt sovrum med en-suite dusch och ett omklädningsrum. En liten terrass med spektakulär havsutsikt.

Nedre våning: Ett vardagsrum / matsal öppnar upp mot en täckt terrass med utsikt över en infinity pool och utsikt över havet. Utöver vardagsrummet finns 2 ytterligare sovrum båda ca 18 kvm, det ena sovrummet har sitt eget omklädningsrum och badrum. Det finns också ett rum om ca 30 kvm som ursprungligen var tänkt som ett biograf / bodega / biljardrum samt en tvättstuga på 24 kvm.

Externt: 5 x 5m carport och ett förråd / tvättstuga.

Landskapsarkitektur och trädgårdar: Poolen och omgivande terrasser på 170 kvm inklusive en skuggad pergola och grillplats. Steg leder till en lägre terrakotta-/stenträdgård på 225 kvm med oliv och citrus träd.

Ytterligare: Inbyggda dubbelglasade fönster, förinstallerad a / c växelriktare....... och mycket mer!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
395 m²
Tomtarea
1 000 m² tomt
Antal rum
8 rum

Statistik

216
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 267 dagar sedan, den 27 april 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips