Modern villa med gästannex

Lagos / Algarve, Portugal

695 000 euro
Villaicon_villa_inactive

Endast fem minuter från Lagos hittar ni denna fina fastighet. En modern villa med tillhörande gästannex och pool samt underbar utsikt över landsbygden. Perfekt för den stora familjen eller för den som vill hyra ut.

På bottenvåningen i huvudfastigheten finns ett stort och ljust vardagsrum med en Bodart and Gonay multi-fuel kamin/öppen spis som genom en fläkt även värmer upp det nedre sovrummet samt sovrummet ovanför. Den vackra och stora matsalen har en öppen planlösning mot det vita och rymliga köket som är fullt utrustat. Sovrummet på bottenvåningen är stort och har en-suite badrum och inbyggda garderober. Vid entrén/hallen finns här även en gästtoalett.

En trappa upp finns ytterligare två stora och ljusa sovrum, båda med en-suite badrum och dubbla tvättställ. Ett av sovrummen har en privat terrass. Båda sovrummen har luftkonditionering och dessutom utgång till en stor gemensam balkong i söderläge med fin utsikt över poolområdet.

Fastigheten har kommunalt vatten och ett borrhål (finns licens) som försörjer tre stycken bevattningssystem med vatten. Två av dessa är automatiska och datastyrda. Det tredje sköts manuellt.

I gästannexet, precis bredvid villan, finns ett rymligt vardagsrum, ett litet kök, badrum samt två stycken sovrum.

Denna villa erbjuder även generösa och fantastiska ytor utomhus med en härlig pool och flera platser för sittgrupper. Den stora trädgården, 2 090 kvadratmeter, är välskött och vacker.

Fastigheten har också en automatisk grind med övervakningskamera vid infarten. I den stora källaren finns poolpump och två stycken varmvattenberedare. Villan erbjuder gott om parkeringsutrymme och ett täckt vedförråd.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
309 m²
Tomtarea
2 090 m² tomt
Antal rum
8 rum
Driftkostnad
220 kr/år
Byggår
2004

Statistik

391
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 274 dagar sedan, den 17 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips