Myrvägen 12

Långsjö, Stockholm Se på karta

8 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
160 m²
Biarea
64 m²
Tomtarea
837 m²
Byggår
1977
Driftkostnad
28 600 kr/år
Antal besök
2 622
Dagar på Hemnet
7

Med kortare promenadavstånd till Långsjön ligger denna rymliga souterrängvilla om totalt 224 kvm och med 8 rok. Här finns plats för alla, även i den lite större familjen. I huset finner du fina sällskapsytor med bl.a. kök och stort vardagsrum i vinkel, ett fint allrum med eldstad, bastu med dusch i anslutning till större relaxrum. Utöver sällskapsytorna finns upp till 5 sovrum i varierande storlekar. Från köket finns utgång till stor, trädäckad uteplats i lugnt dag- och eftermiddagssoligt läge. Den friköpta tomten om 837 kvm är till stor del kuperad men har även planare gräsytor för barens lek eller för en skön hemma-pick-nick på en filt i solen. Vidbyggt huset finns ett garage med plats för en bil och utanför garaget finns uppställningsplats för ytterligare 1-2 bilar.
På Myrvägen bor du naturnära med Älvsjöskogens fina promenadvägar och motionsspår nästan inpå knuten. Långsjön erbjuder vackra promenadvägar, strandbad samt skridskoåkning på vintern. För barnen finns dessutom finns en prisbelönt lekpark, "Långsjöparken" bara ett par minuter bort. Områdets bästa livsmedelsbutik (Ica) ligger utmed Svartlösavägen. På cykelavstånd ligger Herrängens gård med café och matservering samt Långbro värdshus i Långbroparken - mycket populärt även bland långväga gäster.
Välkomna på visning av ett fullvuxet hus med trivsamt läge och solig uteplats!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Älvsjö

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
 • 9
  maj
  Sön 9 maj kl. 14:30–15:15
  Med hänsyn till smittrisken har vi endast förbokade visningar - max 2 personer/sällskap! Gör din anmälan via "boka"-knappen på objektets hemsida.
 • 10
  maj
  Mån 10 maj kl. 18:00–18:30
  Med hänsyn till smittrisken har vi endast förbokade visningar - max 2 personer/sällskap! Gör din anmälan via "boka"-knappen på objektets hemsida.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.